amazondan mı itopyadan mı kulaklık almalıyım

Geri dönüş ve garanti olarak Amazon tek geçerim.
Ek olarak belirtmek gerekir ki itopya ürün garantili bile olsa pek oralıklı olmuyor. Hollanda'ya yollattı ürünü bana sonra dönüş sağlandı bir de vergi ödedim garantiye yolladığım üründen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir diğer hususu görmemişim evet amazon satıcısı. Direk tek basılır yani şüphen olmasın.

Geri dönüş ve garanti olarak Amazon tek geçerim.
Ek olarak belirtmek gerekir ki itopya ürün garantili bile olsa pek oralıklı olmuyor. Hollanda'ya yollattı ürünü bana sonra dönüş sağlandı bir de vergi ödedim garantiye yolladığım üründen.

Bir diğer hususu görmemişim evet amazon satıcısı. Direk tek basılır yani şüphen olmasın.
renk olarak sarıyı daha çok sevmiştim ama siyahında satıcısı amazon kafam karıştı

renk olarak sarıyı daha çok sevmiştim ama siyahında satıcısı amazon kafam karıştı
Karar senin tabi. Sırf itopya'da şuan alacağım ürün 300 TL başka sitelerde 400'den aşağı değil ama kaç gündür alsam mı almasam mı diye içimdeki sesle konuşuyorum.

Biraz fanboyluk olacak ama Amazon > Bütün firmalar derim geçerim.
Hele satıcı Amazon ise en iyisi onlar.

Müşteri memnuniyeti mükemme seviyede Amazon’un ordan almanı tavsiye ederim. Başın ağrımaz
Aynen hatta ürünü al 1 gün sonra teslim.

Fazlasıyla katılıyorum Tek geçerim diye arkadaşa ilettim ama karar onun tabi.

hocam fanboyluk değil bence doğru
ama renk konusunda itopyadaki sarı olan model çok daha güzel görünüyor o yüzden kafam karıştı

Bir şey alırken üründen bağımsız baktığım en önemli faktör herhangi bir sorun yaşaman durumunda firmanın satış sonrası desteği. Bu yüzden kesinlikle Amazon.

Geri