Neler Yeni

Amazondan Nasıl Fi̇yat Farkını Alacağım ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Geçen amazon germanyden taksitle 8 gb ddr5 ram aldım şimdi ürün 772 tl idi ama yurt dışından geldiği için 60 tl gümrük ile 832 tl ye geldi ertesi gün kargoya verildi dedim bi bakim ürün game garajda 732 tl taksitle 770 e filan geliyo taksitle aldığım için geri iade etmesi zor oluyor onun için 60 tl için o kadar zahmete girmicem tek üzüldüğüm şey geç gelmesi ayın 20 sinde geliyor
amazonda şey vardı daha ucuza satılan yer varsa farkı karşılarız durumu onu nasıl yapacağım nereye başvurmam lazım

Bilal539

80+ Silver
Geçen amazon germanyden taksitle 8 gb ddr5 ram aldım şimdi ürün 772 TL idi ama yurt dışından geldiği için 60 TL gümrük ile 832 TL ye geldi ertesi gün kargoya verildi dedim bi bakim ürün game garajda 732 TL taksitle 770 e filan geliyo taksitle aldığım için geri iade etmesi zor oluyor onun için 60 TL için o kadar zahmete girmicem tek üzüldüğüm şey geç gelmesi ayın 20 sinde geliyor
amazonda şey vardı daha ucuza satılan yer varsa farkı karşılarız durumu onu nasıl yapacağım nereye başvurmam lazım
Başvurmuyorsun kendileri otomatik ödüyor hocam.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Geçen amazon germanyden taksitle 8 gb ddr5 ram aldım şimdi ürün 772 TL idi ama yurt dışından geldiği için 60 TL gümrük ile 832 TL ye geldi ertesi gün kargoya verildi dedim bi bakim ürün game garajda 732 TL taksitle 770 e filan geliyo taksitle aldığım için geri iade etmesi zor oluyor onun için 60 TL için o kadar zahmete girmicem tek üzüldüğüm şey geç gelmesi ayın 20 sinde geliyor
O öyle değil satıcısı Amazon.com.tr olan ürün sen satın aldıktan sonra aynı satıcı tarafından daha ucuza satılırsa fiyat farkını karşılıyor. Diğer türlüsü çok mantıksız.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
O kampanya sürekli olmuyor, büyük indirim dönemlerinde aldığın ürünlerde oluyor mesela. Ve otomatik olarak hesabına yatırıyorlar.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1673094921267.png

GG :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

insan bir kupon filan verir bari .d

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Başka sitede ucuzsa bu amazonu ilgilendirmez hocam. O zaman herhangi sitede indirime giren bir şeyi amazondan alıp fiyat farkı isterdik.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka sitede ucuzsa bu amazonu ilgilendirmez hocam. O zaman herhangi sitede indirime giren bir şeyi amazondan alıp fiyat farkı isterdik.
hayır aslında amazonda da ucuz mesela ben alırken bana amazon germany önermişti 772+60 girdi
ertesi gün amazon üzerinden game garajı önermişti

ürün şu

yeminle artık parasında değilim sadece erken varsa iyi olur yarı yıl tatile gelmeden servise gönderecem ondan

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
hayır aslında amazonda da ucuz mesela ben alırken bana amazon germany önermişti 772+60 girdi
ertesi gün amazon üzerinden game garajı önermişti

ürün şu

yeminle artık parasında değilim sadece erken varsa iyi olur yarı yıl tatile gelmeden servise gönderecem ondan
Pardon hocam şimdi anladım. Game garajda bu fiyata düşmüş diyince gamegaraj kendi sitesinde satıyor diye anladım

Top Bottom