Neler Yeni

Amazondan ROG Astral 5080 Aldım Anakart geldi

cornlov

80+ Bronze
Hocam çok teşekkür ederim, şimdi ben şundan tırsmıyor değilim ben bunu yaparım yapmasına ama sonra bana demesinler biz ekran kartını yolladık vs vs diye ısrar ederler diye korkuyorum ama böylede yapıyorlarsa tabii ki stok gelene kadar bekleyip onu almak daha mantıklı
Amazonda kendi satıcılı olan tüm ürünler depodan çıkarken kayıt altına alınıyor diye biliyorum (hem kamera kaydı hemde ürün çok hassas bi terazi ile tartılıyor yanlış bilgi olabilir, ama böyle duymuştum)

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emin
Yani kapıda iade seçeneğini seçtim bakalım hocam nasıl sonuçlanacak o değil iadeyi yapmazlar diye korkmuyor değilim bu sefer biz 5080 gönderdik falan demezler inşallah
satıcı amazon değilse bile 19 gün geçince amazon manuel iade yapıyor diye biliyorum bana öyle yapmıştı bir kaç üründe satıcı amazon değildi ama memnuniyet için amazon iade gerçekleştirmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
Amazonda kendi satıcılı olan tüm ürünler depodan çıkarken kayıt altına alınıyor diye biliyorum (hem kamera kaydı hemde ürün çok hassas bi terazi ile tartılıyor yanlış bilgi olabilir, ama böyle duymuştum)
Hiç zannetmiyorum hocam ama bakalım ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,817
Üyeler
170,623
Son üye
LexionTR
Top Bottom