PTTlaneti55
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Arkadaşlar merhaba, amazondan Astral 5080 aldım, ASUS B850 ROG STRIX teslim edildi şaka mı bu
iade başlattım yanlış ürün geldi diye fakat bir sorun olur mu bunun sonunda?
Hayır istemedim oluyor mu öylede ama tek stok vardı zaten alırkenİade yerine değişim istediniz mi?Destek oluşturup
Geçmiş olsun hocam bi sorun olmaz sadece vaktiniz çalıncak biraz, amazon bile bunları yapmaya başladıysa sıkıntıyaArkadaşlar merhaba, amazondan Astral 5080 aldım, ASUS B850 ROG STRIX teslim edildi şaka mı buiade başlattım yanlış ürün geldi diye fakat bir sorun olur mu bunun sonunda?
Yani kapıda iade seçeneğini seçtim bakalım hocam nasıl sonuçlanacak o değil iadeyi yapmazlar diye korkmuyor değilim bu sefer biz 5080 gönderdik falan demezler inşallahGeçmiş olsun hocam bi sorun olmaz sadece vaktiniz çalıncak biraz, amazon bile bunları yapmaya başladıysa sıkıntıya
Satıcı amazondu evet hocam ondan dolayı almıştım zatenSatıcı amazonsa hiçbir sıkıntı çıkmaz merak etmeyin. Müşteri hizmetleriyle konuşun
Bence stok yok, o yüzden öyle yapmışlar gibi düşündüm, para iadesini kabul ederek tüketici hakkından feragat etmiş oluyorsun.Satıcı amazondu evet hocam ondan dolayı almıştım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Evet stok zaten bir adetti onuda ben aldım o da yanlış geldiBence stok yok, o yüzden öyle yapmışlar gibi düşündüm, para iadesini kabul ederek tüketici hakkından feragat etmiş oluyorsun.
Herhangi bir firma satışa koyduğu ürünün satışından bu şekilde vazgeçme hakkına sahip değil. Vaktin varsa iade işlemini iptal et. Tüketici hakem heyetine başvur ürün stokta yoksa bir ihtimal bir üst model alabilirsinEvet stok zaten bir adetti onuda ben aldım o da yanlış geldibaşka çare olmadığı için kabul ettim para iadesini
109.999 TL'den var Ben 101.000 TL den aldım amazondan eğer dediğiniz gibi yapabiliyorsak hakem heyeti ile açayım ama çok uğraştırmıyor mu hocam onlarAmazondaki fiyat ile kartın şuan aynısını alabiliyor musun? Buradaki önemli detay bu