Amazondan satın alım hatası

paleira

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
hem banka hemde kredi kartı olan bir kartı amazona girerken cvc istemiyor
kredi ve banka kartın numarası skt falan aynı sadece cvc kodları farklı
ama amazon cvc istemiyor ve banka kartını gosteriyor bunu nasıl kredi kartı yapabilirim

hem banka hemde kredi kartı olan bir kartı amazona girerken cvc istemiyor
kredi ve banka kartın numarası skt falan aynı sadece cvc kodları farklı
ama amazon cvc istemiyor ve banka kartını gosteriyor bunu nasıl kredi kartı yapabilirim
hangi banka eğer ziraat ise arka kısmında yazar banka kart nosu ön yüzde kk nosu yazar

hangi kodu soyluyorsunuz
ben ziraat bankası kartı için yazıyorum varsa elinde ön yüzündeki numara kredi kartı nosu arka yüzündeki numara ise banka kartı no su 2 no aynı olmaz onu diyorum cvcleri farklı eğer senin 2 noda aynı ise mevcut kartının kredi kartı özelliği olmayabilir

ben ziraat bankası kartı için yazıyorum varsa elinde ön yüzündeki numara kredi kartı nosu arka yüzündeki numara ise banka kartı no su 2 no aynı olmaz onu diyorum cvcleri farklı eğer senin 2 noda aynı ise mevcut kartının kredi kartı özelliği olmayabilir
yok hocam iki kod aynı ama kredi kartı özelliği var cvc leri farklı
bende anlamadım

o biraz sıkıntı. Tek no üzerinden hem bank hem de cc olması. Sanal kart oluşturup onunla alışverişi dener misin. Sanal kartı ise kredi kartı üzerinden oluştur.

o biraz sıkıntı. Tek no üzerinden hem bank hem de cc olması. Sanal kart oluşturup onunla alışverişi dener misin. Sanal kartı ise kredi kartı üzerinden oluştur.
ya normalde cvc istese bir problem olmuyor ama cvc istemedigi icin banka kartı olarak algılıyor
bu arada sanal kredi kartı actıgımda limiti normal kredi kartımla aynı mı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,133
Üyeler
184,586
Son üye
serzansalvo
Geri