Neler Yeni

Amazondan Sizce Ekipman Alınır Mı ?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
daha önce hiç almadım o yüzden sormak istedim dediğim gibi sıfırdır ürünler herhalde değil mi burda satılan fiyat 2 bin civarı onndan baya uygun geldiği için almak istedim ama kargo kaç günde gelir bilgin var mı
Kargo işi biraz şans. Ama sana vadettiği tarihi geçmez. Japonya'dan İzmir'e 2 günde gelen kargom da oldu, Almanya'dan İstanbul'a 10 günde gelen de oldu. Yoğunluğa ve uçakların uçuş programına göre değişiyor. Ama 2 haftayı geçmesi pek mümkün değil. Satın alırken gösterdiği tarih en geç teslim tarihi oluyor. %90 gösterdiği tarihten daha erken gelir.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Kargo işi biraz şans. Ama sana vadettiği tarihi geçmez. Japonya'dan İzmir'e 2 günde gelen kargom da oldu, Almanya'dan İstanbul'a 10 günde gelen de oldu. Yoğunluğa ve uçakların uçuş programına göre değişiyor. Ama 2 haftayı geçmesi pek mümkün değil. Satın alırken gösterdiği tarih en geç teslim tarihi oluyor. %90 gösterdiği tarihten daha erken gelir.
tamamdır dostum çok teşekkürler yorumun için

jouly

80+ Bronze
öyle bir sorun olduğunda iade değişim felan nasıl oluyor acaba nereye yolluyoruz kimle muhattap oluyoruz
amazonla ilk başta site üstünden görüşme yaptım.C2 nin stoğu olmadığı için gelene kadar bekledim mecbur.Ama 4-5 günde stoğu geldi hemen.Stok gelince beni aradılar.Mng kargo ile verdikleri kod ile kargoyu teslim ettim.Kargom ellerine ulaştıkları an yenisini yolladılar.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
amazonla ilk başta site üstünden görüşme yaptım.C2 nin stoğu olmadığı için gelene kadar bekledim mecbur.Ama 4-5 günde stoğu geldi hemen.Stok gelince beni aradılar.Mng kargo ile verdikleri kod ile kargoyu teslim ettim.Kargom ellerine ulaştıkları an yenisini yolladılar.
kaç günde geliyor kargo kardeş

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
merhaba arkadaşlar webcam alacaktım araştırken c920 normalde 2 bin civarı kamera ama burda biraz uygun geldi sizce alsam kaç günde gelir gümrükte felan takılır mı alan arkadalar yorum yaparsa sevinirim birde bu mikrofonu almak istiyorum

babana güvenme amazona güven o kadar diyorum . burdaki hepsiburada trendyol gibi sitelerde monitörde ölü pixel çıksın iade edemezsin amazondan al iade etmek isitiyorum dediğin anda 15 gün için koşul şart sormadan alıyorlar boş işlerle uğraşmıyorlar müşteri düdüklemek gibi.
dünyanın en iyi alışveriş sitesi ekran kartımı bile ordan aldım indirimde yakalmıştım.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Daha önce alışverişim oldu, kargolar çok düzgün geldi. Memnun kaldım ben.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
babana güvenme amazona güven o kadar diyorum . burdaki hepsiburada trendyol gibi sitelerde monitörde ölü pixel çıksın iade edemezsin amazondan al iade etmek isitiyorum dediğin anda 15 gün için koşul şart sormadan alıyorlar boş işlerle uğraşmıyorlar müşteri düdüklemek gibi.
dünyanın en iyi alışveriş sitesi ekran kartımı bile ordan aldım indirimde yakalmıştım.
tamam knka sagoalsın bakacam bende bi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
merhaba arkadaşlar webcam alacaktım araştırken c920 normalde 2 bin civarı kamera ama burda biraz uygun geldi sizce alsam kaç günde gelir gümrükte felan takılır mı alan arkadalar yorum yaparsa sevinirim birde bu mikrofonu almak istiyorum

Amazona evimi bile emanet ederim ürün almak ne kelime dostum amazondan güveniliri yok ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum amazondan eş/sevgili bile alınır merak etme. Sevap satıyorum dese yine de güven amazona. Paran asla kalmaz.
Olsa alırımda yok

Ette

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Sefa
Amazon için buradan alınır mı diye soruyorsan internet alışverişi yapma bence cok dolandirirlar seni kardesim

Top Bottom