Neler Yeni

Amazondan Sizce Ekipman Alınır Mı ?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
merhaba arkadaşlar webcam alacaktım araştırken c920 normalde 2 bin civarı kamera ama burda biraz uygun geldi sizce alsam kaç günde gelir gümrükte felan takılır mı alan arkadalar yorum yaparsa sevinirim birde bu mikrofonu almak istiyorum

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cennetten arsa satsa yine alınır.
kardeş daha önce alışveriş yaptın mı alsam bunlar gelir mi ve kamera baya uygun 2.el felan mıdır veya yenilenmiş ürün felan gelmesin kaç günde gelir ?

Bilal539

80+ Silver
1600TL ye geliyor kamera toplamda. Garantisi amazon ve 1 ay sadece. Sonrası için global garanti var göndermen gerekebilir herhangi bir durumda.

jouly

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar webcam alacaktım araştırken c920 normalde 2 bin civarı kamera ama burda biraz uygun geldi sizce alsam kaç günde gelir gümrükte felan takılır mı alan arkadalar yorum yaparsa sevinirim birde bu mikrofonu almak istiyorum

gözün kapalı alabilirsin.Geçen gün cloud2 kulaklığın ses kartını kırdım yanlışlıkla nedenini bile sormadan değişim yaptılar.Paran kalmaz kesinlikle.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum amazondan eş/sevgili bile alınır merak etme. Sevap satıyorum dese yine de güven amazona. Paran asla kalmaz.
daha önce hiç almadım o yüzden sormak istedim dediğim gibi sıfırdır ürünler herhalde değil mi burda satılan fiyat 2 bin civarı onndan baya uygun geldiği için almak istedim ama kargo kaç günde gelir bilgin var mı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Alınır hocam prime üyesi olun ilk 30 gün içinde iade ederseniz verdiğiniz paranın tamamını alıyorsunuz. 30 gün sonra sadece ürünün parasını alabiliyorsunuz bunu hangi firma yapar. Müsteri hizmetleride gayet yardımcı oluyor

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
gözün kapalı alabilirsin.Geçen gün cloud2 kulaklığın ses kartını kırdım yanlışlıkla nedenini bile sormadan değişim yaptılar.Paran kalmaz kesinlikle.
öyle bir sorun olduğunda iade değişim felan nasıl oluyor acaba nereye yolluyoruz kimle muhattap oluyoruz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
kardeş daha önce alışveriş yaptın mı alsam bunlar gelir mi ve kamera baya uygun 2.el felan mıdır veya yenilenmiş ürün felan gelmesin kaç günde gelir ?
Satıcı Amazon sa her türlü gelir. Vergiyi vs satın alırken gösteriyor. Fiyat çok avantajlı değilse yurtdışı ürün alınmaz. İade ettiğinde gümrük vergisini ödemiyor. Samsun'dayım şu zamana kadar intidex grubu hariç aldığım üründe kargo sıkıntısı yaşamadım. Yurtdışından gelen ürünleri en uzun 2 hafta falan bekledim. Ama bu çok değişir bence konuma yoğunluğa göre vs.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
1600TL ye geliyor kamera toplamda. Garantisi amazon ve 1 ay sadece. Sonrası için global garanti var göndermen gerekebilir herhangi bir durumda.
nasıl yani tam anlamadım kardeş ama 1 ay ayrıyetten garanti amazon mu veriyor daha sonra kameranın kendi garantisi mi

Top Bottom