Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
G29 almayı düşünüyodum bu nasıldır aradaki farka değer mi
Manuel vites+debriyaj+malzeme kalitesi olarak G29 daha önde. Tabi ki arada iki kat fiyat farkı olduğu için insan bir düşünüyor. Başlangıç olarak bunu al, direksiyon seti işini seversen satıp G29'a geçebilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle.

intikam

80+
Manuel vites+debriyaj+malzeme kalitesi olarak G29 daha önde. Tabi ki arada iki kat fiyat farkı olduğu için insan bir düşünüyor. Başlangıç olarak bunu al, direksiyon seti işini seversen satıp G29'a geçebilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle.
ben Rampage v995 aldım memnun kalmadım ayar konusunda ama sarıyor 2 günde 5 6 saat ets filan oynuyorum g29 alırım yüksek ihtimal genede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide medimarkt iade süreci hakkında bi bilginiz var mı rampage iade edicemde

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
ben Rampage v995 aldım memnun kalmadım ayar konusunda ama sarıyor 2 günde 5 6 saat ets filan oynuyorum g29 alırım yüksek ihtimal genede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide medimarkt iade süreci hakkında bi bilginiz var mı rampage iade edicemde
Maalesef bir bilgim yok. Ayar konusunda ne sıkıntı yaşadın? Kullanmadığım için bilgi edinmek amacıyla soruyorum.

intikam

80+
Maalesef bir bilgim yok. Ayar konusunda ne sıkıntı yaşadın? Kullanmadığım için bilgi edinmek amacıyla soruyorum.
Forza 4 forza 5 steam versionunda görmüyor mesela. Bazen 270 dereceye geçmiyor 900da takılıyor, debriyaj tutukluk yapiyor, vites takılıyor. Yeterli gibi, kısaca rampage yapamamış :D

1721

80+ Bronze
%90 takılır gibi duruyor. faturada 150 üstü yazacak muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murad sedat
Amazon ürünleri gümrükte takılmaz amazon çıkardığı fiyat üzerinden tüm vergileri yansıtıyor zaten. Tüm gümrük işlemlerini de hallediyor. Satıcısı amazon olmayan ürünlerde satın alırken ithalat ücreti depozitosu çıkmıyorsa ozaman dikkat etmeniz gerek. daha gecen gün 6000TL lik ürün aldım 200 eur civarı. Direk kapıma geldi. Yıllarıdr da kullanırım sorun yasamadım.

1721

80+ Bronze
Amazon ürünleri gümrükte takılmaz amazon çıkardığı fiyat üzerinden tüm vergileri yansıtıyor zaten. Tüm gümrük işlemlerini de hallediyor. Satıcısı amazon olmayan ürünlerde satın alırken ithalat ücreti depozitosu çıkmıyorsa ozaman dikkat etmeniz gerek. daha gecen gün 6000TL lik ürün aldım 200 eur civarı. Direk kapıma geldi. Yıllarıdr da kullanırım sorun yasamadım.
eyvallah hocam. karttaki son parayı da harcattın

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Gümrüğe takılabilir diyor müşteri hizmetleri. Takıldığında aradaki vergi iade oluyorsa denenir olmuyorsa sıkıntı.

• Üzgün
Reaksiyonlar: 1721
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Okan Yıldırım
Amazon DE olduğu için taksit imkanı yok değil mi? ya da sonradan taksitlendirme

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
Hocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedir

Ekler

• IMG_0207.jpeg
    IMG_0207.jpeg
    312.6 KB · Hit: 128
Top Bottom