Manuel vites+debriyaj+malzeme kalitesi olarak G29 daha önde. Tabi ki arada iki kat fiyat farkı olduğu için insan bir düşünüyor. Başlangıç olarak bunu al, direksiyon seti işini seversen satıp G29'a geçebilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle.G29 almayı düşünüyodum bu nasıldır aradaki farka değer mi
ben Rampage v995 aldım memnun kalmadım ayar konusunda ama sarıyor 2 günde 5 6 saat ets filan oynuyorum g29 alırım yüksek ihtimal genede teşekkürlerManuel vites+debriyaj+malzeme kalitesi olarak G29 daha önde. Tabi ki arada iki kat fiyat farkı olduğu için insan bir düşünüyor. Başlangıç olarak bunu al, direksiyon seti işini seversen satıp G29'a geçebilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle.
Bide medimarkt iade süreci hakkında bi bilginiz var mı rampage iade edicemdeManuel vites+debriyaj+malzeme kalitesi olarak G29 daha önde. Tabi ki arada iki kat fiyat farkı olduğu için insan bir düşünüyor. Başlangıç olarak bunu al, direksiyon seti işini seversen satıp G29'a geçebilirsin. Yani ben olsam öyle yapardım büyük ihtimalle.
Maalesef bir bilgim yok. Ayar konusunda ne sıkıntı yaşadın? Kullanmadığım için bilgi edinmek amacıyla soruyorum.ben Rampage v995 aldım memnun kalmadım ayar konusunda ama sarıyor 2 günde 5 6 saat ets filan oynuyorum g29 alırım yüksek ihtimal genede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide medimarkt iade süreci hakkında bi bilginiz var mı rampage iade edicemde
Forza 4 forza 5 steam versionunda görmüyor mesela. Bazen 270 dereceye geçmiyor 900da takılıyor, debriyaj tutukluk yapiyor, vites takılıyor. Yeterli gibi, kısaca rampage yapamamışMaalesef bir bilgim yok. Ayar konusunda ne sıkıntı yaşadın? Kullanmadığım için bilgi edinmek amacıyla soruyorum.
eyvallah hocam. karttaki son parayı da harcattınAmazon ürünleri gümrükte takılmaz amazon çıkardığı fiyat üzerinden tüm vergileri yansıtıyor zaten. Tüm gümrük işlemlerini de hallediyor. Satıcısı amazon olmayan ürünlerde satın alırken ithalat ücreti depozitosu çıkmıyorsa ozaman dikkat etmeniz gerek. daha gecen gün 6000TL lik ürün aldım 200 eur civarı. Direk kapıma geldi. Yıllarıdr da kullanırım sorun yasamadım.
Amazonda olsa satıcı limiti aşan gümrüğe takılır.eyvallah hocam. karttaki son parayı da harcattın
taksitlendirme yok maalesefAmazon DE olduğu için taksit imkanı yok değil mi? ya da sonradan taksitlendirme
Hocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedirAmazon ürünleri gümrükte takılmaz amazon çıkardığı fiyat üzerinden tüm vergileri yansıtıyor zaten. Tüm gümrük işlemlerini de hallediyor. Satıcısı amazon olmayan ürünlerde satın alırken ithalat ücreti depozitosu çıkmıyorsa ozaman dikkat etmeniz gerek. daha gecen gün 6000TL lik ürün aldım 200 eur civarı. Direk kapıma geldi. Yıllarıdr da kullanırım sorun yasamadım.