Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murad sedat
Hocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedir
Amazon sana teslim edemeyeceği ürünü satmaz hocam. Sepete ekleyip satın alabiliyorsan evine gelir. Sadece satıcısı amazon olmayan ve sepette vergi çıkmayan ürünlere dikkat et

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Türkiye fiyatı ortalama 10k (şuan 13k gözüküyor) Çok iyi fiyat
Yanlış çevirmediysem vergi dahil ek vergi çıkmayacak (umarım çıkmıyordur)
150 Euronun üstünde olduğu için gümrüğe takılabilir ben yine de aldım.
Millet aldım fazla bilgim yok
Çok fazla araba oyunu oynayan biri değilim hatta pek sevmem oynadığım genel olarak Forza ETS vardır bunları arada bir açmak için oynarım ama çokta heves ederim bu direksiyon işine 2 3 defa kullanacak olsamda
Fiyat şu zaman için maaşımın tamamı bana kaldığından ötürü uygun geldi ve satın aldım ama sizce pişman olur muyum evde Playstation'ımda var bilgisayarım da sağlam güzel sizce pişman eder mi üzer mi beni bu direksiyon seti

kpeasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
kadir
Çok fazla araba oyunu oynayan biri değilim hatta pek sevmem oynadığım genel olarak Forza ETS vardır bunları arada bir açmak için oynarım ama çokta heves ederim bu direksiyon işine 2 3 defa kullanacak olsamda
Fiyat şu zaman için maaşımın tamamı bana kaldığından ötürü uygun geldi ve satın aldım ama sizce pişman olur muyum evde Playstation'ımda var bilgisayarım da sağlam güzel sizce pişman eder mi üzer mi beni bu direksiyon seti
üzmez ama manuelin tadını vermez o vitesi atıcaksın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de g29 alıp satanlardanım simülasyon oyunlarına çok meraklı değilsen ya satıyorsun ya da kenara koyup arada yokluyorsun 😄 bu direksiyona gelince en kötü ikinci elde satılabilir olsa bile piyasada bunun ihtiyacını karşılayacak çok ürün var ne kadar bunu tercih ederler emin değilim bunun yerine hevesimi alayım dersen daha ucuza DFGT alınıp aynı fiyattan rahatlıkla satılabilir. Bu ürün bence bir tık daha zor satılır. Vitesi vs. eklemek istersen ayrı almak zorundasın bir de o var. O zaman da g29 fiyatlarına denk gelir. Kullanıcısı için güzel fiyat ama sıkılıp satarım dersen meraklısı alır gibi bir durum var bence.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Ben de g29 alıp satanlardanım simülasyon oyunlarına çok meraklı değilsen ya satıyorsun ya da kenara koyup arada yokluyorsun 😄 bu direksiyona gelince en kötü ikinci elde satılabilir olsa bile piyasada bunun ihtiyacını karşılayacak çok ürün var ne kadar bunu tercih ederler emin değilim bunun yerine hevesimi alayım dersen daha ucuza DFGT alınıp aynı fiyattan rahatlıkla satılabilir. Bu ürün bence bir tık daha zor satılır. Vitesi vs. eklemek istersen ayrı almak zorundasın bir de o var. O zaman da g29 fiyatlarına denk gelir. Kullanıcısı için güzel fiyat ama sıkılıp satarım dersen meraklısı alır gibi bir durum var bence.
Pişman olur muyum az parada değil 5000Tl’e güzel şeyler yapılır aslında ya bilemedim vallahi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Pişman olursan iade et. İlk hafta kararını verirsin zaten. İkinci elde 5kya bence zor gider çünkü.
İptal ettim hocam biraz düşününce söyledikleriniz mantıklı geldi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullanım olarak farkı yok gibi. Debriyaj ve vites olayı yok DFGT varken almaya değmez benim için. Zaten yukarda arkadaşın dediği gibi 1 2 kere kullanıp atıyoruz kenara. 2 tane DFGT geçti elime toplam 10 kere kullanmadım.
DFGT sesinden oyun oynanılmaz zaten
İkinci elde satarsın kolayca .

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun

Ekler

• WhatsApp Image 2023-11-24 at 15.02.57.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-24 at 15.02.57.jpeg
    153 KB · Hit: 120
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,228
Üyeler
167,628