🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Gümrükten geçen var mı ?

Kullanım olarak farkı yok gibi. Debriyaj ve vites olayı yok DFGT varken almaya değmez benim için. Zaten yukarda arkadaşın dediği gibi 1 2 kere kullanıp atıyoruz kenara. 2 tane DFGT geçti elime toplam 10 kere kullanmadım.
DFGT denen cihazın üretimi yıllar önce durduruldu. 2. elde alınacak yıllarca önce alnımış elden ele gezmiş DFGT'nin ne zaman bozulacağı belli değil. Sıfır ürün her türlü daha uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca DFGT ailesiyle yaşayanlar için gece vakti kullanılamayacak bir alet, çok ses çıkartıyor.
Şu direksiyonları alıp 2 kere kullanıp atanlar genelde ETS2 oynayanlar.
Girip Dirt Rally 2.0, F1 kaptırsanız bırakamazsınız elinizden.

Derecesi çok daha düşük malzeme kalitesi daha alt ve daha eski bir ürün, 1000 TL verilip kesinlikle konuda ki alınır. En azından konudaki kadar mantıklı bir direksiyon seti gelmedi şuana kadar.

Montajını kardeşim yaptı buradakinden farklı bir sistemi var internette örnek videoya bakabilirsin masasında demir olmasına rağmen bir şekilde monte edebildi

Kardeşim çok beğendi tek eksiği vitesi olmayışı ona da çok gerek yok diyebilirim çünkü sürüş zevki gerçekten arabada sürüyor gibi hissettim denediğimde, malzeme kalitesi sistem tanıması oyun ayarları vs gayet iyi direksiyon dönüş kabiliyeti vs ben çok beğendim. Muadilleri 10.000 TL olunca 5700 TL'ye gayet iyi duruyor 2 elde bile bu fiyata yok. Beklediğimden erken geldi.
İçimi rahatlattınız hocam zar zor borca girdik kart limitlerini fulledik aldım zaten otomatik araç sürmüştüm gerçek hayatta da vites çok aramam önemli olan direksiyon hissiyatı benim için
Çok ciddi kullanıcı değilim arkadaşlar çağırdığında ETS Forza va girerim

Bu 240 derece konudaki varken alınmaz
240 olmaz harbi, anladım.
Derecesi çok daha düşük malzeme kalitesi daha alt ve daha eski bir ürün, 1000 TL verilip kesinlikle konuda ki alınır. En azından konudaki kadar mantıklı bir direksiyon seti gelmedi şuana kadar.
T128 ile bunun. Arasinda dağlar var . Sakin bundan yana tercih yapmayın 🙏 çocuklar için bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri