Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayalim g29 şuan da onun için para biriktiriyorum. Sizce 2.elde güvenilir sağlam ürün bulabilir miyim?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Pedalların boyutu nasıl dostum? Biraz küçük diye yorumlar gördüm de bir de senden duymak isterim.
Frenin çok iyi gaz pedali biraz daha küçük ondan ama bence ortalama boyutta çok büyük veya çok küçük değil diyebilirim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Frenin çok iyi gaz pedali biraz daha küçük ondan ama bence ortalama boyutta çok büyük veya çok küçük değil diyebilirim.
Hocam 40 giyiyorum ahshahah sorun olur mu
Bir de benim en şikayetçi olduğum bu eskiden çok küçük dönme açısı olan direksiyonlardan almıştım çocukken heves işte onların pedal kısmını yere koyunca ayağımla gaza başında havaya kalkıyordu bunda öyle bir şey olur mu ya o gaz ve frenin olduğu tabakanın hareket etmesi rahatsız ederdi beni

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Hocam 40 giyiyorum ahshahah sorun olur mu
Bir de benim en şikayetçi olduğum bu eskiden çok küçük dönme açısı olan direksiyonlardan almıştım çocukken heves işte onların pedal kısmını yere koyunca ayağımla gaza başında havaya kalkıyordu bunda öyle bir şey olur mu ya o gaz ve frenin olduğu tabakanın hareket etmesi rahatsız ederdi beni
ben 42 kardeşim 43 giyiyor bize ortalama geldi fren çok ideal gaz ise çok az küçük diyebilirim ama az önce bi 15 dakika forza deneyimledim gayet olması gerektiği gibi. Pedallar hiç kalkmıyor parke zeminde yere baya yapışık duruyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
ben 42 kardeşim 43 giyiyor bize ortalama geldi fren çok ideal gaz ise çok az küçük diyebilirim ama az önce bi 15 dakika forza deneyimledim gayet olması gerektiği gibi. Pedallar hiç kalkmıyor parke zeminde yere baya yapışık duruyor.
Bir arkadaşım pedalların plastik olduğu kötü olduğuyla ilgili bir yorumda bulundu ama siz ne düşünüyorsunuz boyutu dışında malzeme kalitesi konusunda

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,380
İsim
Kadir
Bir arkadaşım pedalların plastik olduğu kötü olduğuyla ilgili bir yorumda bulundu ama siz ne düşünüyorsunuz boyutu dışında malzeme kalitesi konusunda
Plastik malzemesi gayet kaliteli ürünün hiç adi ürün gibi durmuyor, plastik yerine metal olsa daha iyi olurdu evet ama onların fiyatı da malum çok yüksek bence sırıtmıyor bu üründe

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Türkiye fiyatı ortalama 10k (şuan 13k gözüküyor) Çok iyi fiyat
Yanlış çevirmediysem vergi dahil ek vergi çıkmayacak (umarım çıkmıyordur)
150 Euronun üstünde olduğu için gümrüğe takılabilir ben yine de aldım.

Alıntıyı görüntüle
Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun
Ben alamıyorum teslimat yok diyor sen nasıl aldın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
DFGT denen cihazın üretimi yıllar önce durduruldu. 2. elde alınacak yıllarca önce alnımış elden ele gezmiş DFGT'nin ne zaman bozulacağı belli değil. Sıfır ürün her türlü daha uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca DFGT ailesiyle yaşayanlar için gece vakti kullanılamayacak bir alet, çok ses çıkartıyor.
Şu direksiyonları alıp 2 kere kullanıp atanlar genelde ETS2 oynayanlar.
Girip Dirt Rally 2.0, F1 kaptırsanız bırakamazsınız elinizden.
Hiç birini oynamıyorum. Benim ticaret amaçlı geçiyor elime.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hiç birini oynamıyorum. Benim ticaret amaçlı geçiyor elime.
Ne kadara alıp satıyorsunuz? Ucuza ve temiz bulabilsem ben de almak isterim 1 tane. O alete fazla para vermek bana güvenilir gelmiyor, 10 yıllık zımbırtı.

Top Bottom