Neler Yeni

🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

1721

80+ Bronze
Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun
ben kalır diyenler olduğu dediği için iptal etmiştim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kalır diyenler olduğu dediği için iptal etmiştim :(
amazon primelı olunca kargo ücretsiz mi oluyor one göre tekrar sipariş edeyim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Türkiye'ye gönderim kapanmış sanırım. Adresinize gönderim yoktur yazısı çıkıyor.

Hocam direkt euro olarak ödemek daha avantajlı değil mi ? Banka euro harcamayı o an euro kuru neyse tl çevirip ekstreye yansıtıyor sanırım. Siz ne kadar ödediniz ?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
Hocam direkt euro olarak ödemek daha avantajlı değil mi ? Banka euro harcamayı o an euro kuru neyse TL çevirip ekstreye yansıtıyor sanırım. Siz ne kadar ödediniz ?
Bankada ki ve döviz bürosunda ki döviz alış ile çok fark yoktu ben aldığımda 100-200 TL belki daha ucuza gelebilir ama indirim biter diye acele etmiştim ben halen bitmedi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Bankada ki ve döviz bürosunda ki döviz alış ile çok fark yoktu ben aldığımda 100-200 TL belki daha ucuza gelebilir ama indirim biter diye acele etmiştim ben halen bitmedi.
hocam direksiyonu masaya sabitlemek için gereken aparatın boşluğu varya onun boşluğunu ölçer misin sana zahmet

106889-829b2f4c3b83f57cdd24d0dcb4073cf7.jpg

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Türkiye fiyatı ortalama 10k (şuan 13k gözüküyor) Çok iyi fiyat
Yanlış çevirmediysem vergi dahil ek vergi çıkmayacak (umarım çıkmıyordur)
150 Euronun üstünde olduğu için gümrüğe takılabilir ben yine de aldım.

Alıntıyı görüntüle
Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun
Alıp iptal etmiştim
Heves hevestir heyecan heyecandır aldım bir kere daha gelmeyeceğiz dünyaya keyifli vakit geçirelim borç ödemeden bir şey olmuyor bakalım geldiğimde bilgilendiririm sende memnunsan bilgilendir hocam bizi

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hocam direksiyonu masaya sabitlemek için gereken aparatın boşluğu varya onun boşluğunu ölçer misin sana zahmet

Thrustmaster direksiyonların bağlantısı farklı hocam.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir

Montajını kardeşim yaptı buradakinden farklı bir sistemi var internette örnek videoya bakabilirsin masasında demir olmasına rağmen bir şekilde monte edebildi
Alıp iptal etmiştim
Heves hevestir heyecan heyecandır aldım bir kere daha gelmeyeceğiz dünyaya keyifli vakit geçirelim borç ödemeden bir şey olmuyor bakalım geldiğimde bilgilendiririm sende memnunsan bilgilendir hocam bizi
Kardeşim çok beğendi tek eksiği vitesi olmayışı ona da çok gerek yok diyebilirim çünkü sürüş zevki gerçekten arabada sürüyor gibi hissettim denediğimde, malzeme kalitesi sistem tanıması oyun ayarları vs gayet iyi direksiyon dönüş kabiliyeti vs ben çok beğendim. Muadilleri 10.000 TL olunca 5700 TL'ye gayet iyi duruyor 2 elde bile bu fiyata yok. Beklediğimden erken geldi.

Top Bottom