🔥İndirim AmazonDE Thrustmaster T128 Direksiyon seti Vergi dahil 5.753,98 GÜMRÜKTEN GEÇTİ 6800 TL oldu

Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun
ben kalır diyenler olduğu dediği için iptal etmiştim :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kalır diyenler olduğu dediği için iptal etmiştim :(
amazon primelı olunca kargo ücretsiz mi oluyor one göre tekrar sipariş edeyim

Türkiye'ye gönderim kapanmış sanırım. Adresinize gönderim yoktur yazısı çıkıyor.

Hocam direkt euro olarak ödemek daha avantajlı değil mi ? Banka euro harcamayı o an euro kuru neyse tl çevirip ekstreye yansıtıyor sanırım. Siz ne kadar ödediniz ?

Hocam direkt euro olarak ödemek daha avantajlı değil mi ? Banka euro harcamayı o an euro kuru neyse TL çevirip ekstreye yansıtıyor sanırım. Siz ne kadar ödediniz ?
Bankada ki ve döviz bürosunda ki döviz alış ile çok fark yoktu ben aldığımda 100-200 TL belki daha ucuza gelebilir ama indirim biter diye acele etmiştim ben halen bitmedi.

Bankada ki ve döviz bürosunda ki döviz alış ile çok fark yoktu ben aldığımda 100-200 TL belki daha ucuza gelebilir ama indirim biter diye acele etmiştim ben halen bitmedi.
hocam direksiyonu masaya sabitlemek için gereken aparatın boşluğu varya onun boşluğunu ölçer misin sana zahmet

106889-829b2f4c3b83f57cdd24d0dcb4073cf7.jpg

Türkiye fiyatı ortalama 10k (şuan 13k gözüküyor) Çok iyi fiyat
Yanlış çevirmediysem vergi dahil ek vergi çıkmayacak (umarım çıkmıyordur)
150 Euronun üstünde olduğu için gümrüğe takılabilir ben yine de aldım.

Alıntıyı görüntüle
Direksiyon seti geldi arkadaşlar henüz kurulum yapmadım çalıştığım için malzeme kalitesi iyi gözüküyor
Gümrüğe takılmadı ek bir ücret ödemedim alanlara hayırlı olsun
Alıp iptal etmiştim
Heves hevestir heyecan heyecandır aldım bir kere daha gelmeyeceğiz dünyaya keyifli vakit geçirelim borç ödemeden bir şey olmuyor bakalım geldiğimde bilgilendiririm sende memnunsan bilgilendir hocam bizi

hocam direksiyonu masaya sabitlemek için gereken aparatın boşluğu varya onun boşluğunu ölçer misin sana zahmet

Thrustmaster direksiyonların bağlantısı farklı hocam.

Montajını kardeşim yaptı buradakinden farklı bir sistemi var internette örnek videoya bakabilirsin masasında demir olmasına rağmen bir şekilde monte edebildi
Alıp iptal etmiştim
Heves hevestir heyecan heyecandır aldım bir kere daha gelmeyeceğiz dünyaya keyifli vakit geçirelim borç ödemeden bir şey olmuyor bakalım geldiğimde bilgilendiririm sende memnunsan bilgilendir hocam bizi
Kardeşim çok beğendi tek eksiği vitesi olmayışı ona da çok gerek yok diyebilirim çünkü sürüş zevki gerçekten arabada sürüyor gibi hissettim denediğimde, malzeme kalitesi sistem tanıması oyun ayarları vs gayet iyi direksiyon dönüş kabiliyeti vs ben çok beğendim. Muadilleri 10.000 TL olunca 5700 TL'ye gayet iyi duruyor 2 elde bile bu fiyata yok. Beklediğimden erken geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,751
Üyeler
184,678
Son üye
furyyyyy
Geri