gamsızbiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
nerden aldın bunları link atar mısın?Hocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedir
nerden aldın bunları link atar mısın?Hocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedir
Satın almadım gümrük olayı yüzündennerden aldın bunları link atar mısın?
Amazon sana teslim edemeyeceği ürünü satmaz hocam. Sepete ekleyip satın alabiliyorsan evine gelir. Sadece satıcısı amazon olmayan ve sepette vergi çıkmayan ürünlere dikkat etHocam bunların gümrükte kalma olasılığı nedir
Millet aldım fazla bilgim yokTürkiye fiyatı ortalama 10k (şuan 13k gözüküyor) Çok iyi fiyat
Yanlış çevirmediysem vergi dahil ek vergi çıkmayacak (umarım çıkmıyordur)
150 Euronun üstünde olduğu için gümrüğe takılabilir ben yine de aldım.
üzmez ama manuelin tadını vermez o vitesi atıcaksınMillet aldım fazla bilgim yok
Çok fazla araba oyunu oynayan biri değilim hatta pek sevmem oynadığım genel olarak Forza ETS vardır bunları arada bir açmak için oynarım ama çokta heves ederim bu direksiyon işine 2 3 defa kullanacak olsamda
Fiyat şu zaman için maaşımın tamamı bana kaldığından ötürü uygun geldi ve satın aldım ama sizce pişman olur muyum evde Playstation'ımda var bilgisayarım da sağlam güzel sizce pişman eder mi üzer mi beni bu direksiyon seti
32.88 olduOha kuru 32.7 alıyor.Dovizciden nakit alıp banka hesabıyla almak daha mantikli
Hocam orası ayrı ama sürekli kullanacağım bir ürün değil ki keyif alayım yeter yaüzmez ama manuelin tadını vermez o vitesi atıcaksın
Ben de g29 alıp satanlardanım simülasyon oyunlarına çok meraklı değilsen ya satıyorsun ya da kenara koyup arada yokluyorsunMillet aldım fazla bilgim yok
Çok fazla araba oyunu oynayan biri değilim hatta pek sevmem oynadığım genel olarak Forza ETS vardır bunları arada bir açmak için oynarım ama çokta heves ederim bu direksiyon işine 2 3 defa kullanacak olsamda
Fiyat şu zaman için maaşımın tamamı bana kaldığından ötürü uygun geldi ve satın aldım ama sizce pişman olur muyum evde Playstation'ımda var bilgisayarım da sağlam güzel sizce pişman eder mi üzer mi beni bu direksiyon seti
Pişman olur muyum az parada değil 5000Tl’e güzel şeyler yapılır aslında ya bilemedim vallahiBen de g29 alıp satanlardanım simülasyon oyunlarına çok meraklı değilsen ya satıyorsun ya da kenara koyup arada yokluyorsunbu direksiyona gelince en kötü ikinci elde satılabilir olsa bile piyasada bunun ihtiyacını karşılayacak çok ürün var ne kadar bunu tercih ederler emin değilim bunun yerine hevesimi alayım dersen daha ucuza DFGT alınıp aynı fiyattan rahatlıkla satılabilir. Bu ürün bence bir tık daha zor satılır. Vitesi vs. eklemek istersen ayrı almak zorundasın bir de o var. O zaman da g29 fiyatlarına denk gelir. Kullanıcısı için güzel fiyat ama sıkılıp satarım dersen meraklısı alır gibi bir durum var bence.
Pişman olursan iade et. İlk hafta kararını verirsin zaten. İkinci elde 5kya bence zor gider çünkü.Pişman olur muyum az parada değil 5000Tl’e güzel şeyler yapılır aslında ya bilemedim vallahi
İptal ettim hocam biraz düşününce söyledikleriniz mantıklı geldiPişman olursan iade et. İlk hafta kararını verirsin zaten. İkinci elde 5kya bence zor gider çünkü.
DFGT sesinden oyun oynanılmaz zatenKullanım olarak farkı yok gibi. Debriyaj ve vites olayı yok DFGT varken almaya değmez benim için. Zaten yukarda arkadaşın dediği gibi 1 2 kere kullanıp atıyoruz kenara. 2 tane DFGT geçti elime toplam 10 kere kullanmadım.