AmazonTR iade kabul ediyor mu?

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
386
Yakın zamanda 980pro 500 GB M2 SSD aldım Amazon üzerinden ve şuan aynı ürün amazonda 250 TL daha ucuz ve iade süresinin geçmesine 2 hafta var.
Ben bu Ssdyi bilgisayara taktım.
Acaba aynısından 1 tane daha alıp iadeye yeni aldığımı göndersem sıkıntı yaşar mıyım?
Kabul edilir mi?

Özellikle satıcı amazon.com.tr ise kabul edilir.

Yakın zamanda 980pro 500 GB M2 SSD aldım Amazon üzerinden ve şuan aynı ürün amazonda 250 TL daha ucuz ve iade süresinin geçmesine 2 hafta var.
Acaba aynısından 1 tane daha alıp iadeye yeni aldığımı göndersem sıkıntı yaşar mıyım?
Kabul edilir mi?
Ürün de bir sıkıntı yok ise.
Kutusu ve evrakları eksiksiz ise.
Koşulsuz şartsız iade alınacak.

Ürün de bir sıkıntı yok ise.
Kutusu ve evrakları eksiksiz ise.
Koşulsuz şartsız iade alınacak.
Ürünü tekrar alıp iadeye yeni aldığımı vermeyi planlıyorum.
Hiç açılmamış olarak.

Kabul edilir mi?
Kullanılmış olması önemli değil iade alıyorlar.
Bunu AmazonTR mi satıyor?

Samsung 980 PRO 500GB Interne M.2 PCIe NVMe SSD 2280 Retail MZ-V8P500BW https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS4FTL6/ref=cm_sw_r_apan_i_G4F9M0ZR5QBP0APSMJJG?_encoding=UTF8&psc=1
Evet amazon.com.tr

1655220174320.png

Amazonun sattığı ürünlerle satın aldığın şey, belirli bir gün içinde aldığın fiyatın daha aşasında satışa sunuluyorsa amazon sana indirim kartı gibi bir şey veriyor diye biliyorum.

Hiç açılmamış olarak.
( Farklı bir site de ) Sizin düşündüğünüz şeyi monitör de yaptım.
Aldığım monitöre aldığım akşam 500 tl indirim geldi.
Mail attım aradaki farkı iade edin ve beni uğraştırmayın dedim geri dönüş yapmadılar.
Ben de kutusuna geri koyup kargoladım.
Ve indirime giren üründen bir kez daha satın aldım.
Yeni cihazım geldi ve diğeri de iade olarak kabul edildi ve 500 tl de cebimde kaldı ;)
Uzun lafın kısası size sıfır iken nasıl geldiyse ve geri de o şekilde iade ederseniz almak zorundalar.

Amazonun sattığı ürünlerle satın aldığın şey, belirli bir gün içinde aldığın fiyatın daha aşasında satışa sunuluyorsa amazon sana indirim kartı gibi bir şey veriyor diye biliyorum.
Peki nasıl ulaşabilirim? Yani bu kadar uğraşmak yerine fiyat farkını alsam da okeydir.

Hiç açılmamış olarak.
Kanuni hakkın 14 gün ama Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız sorgusuz iade kabul ediyor. Fakat müşteri temsilcisine bağlanırsan, aldığın ürünün şuan daha ucuz olduğunu söylersen aradaki farkı nakit veya kuponla iade ediyorlar. Bu amazonun muazzam özelliklerinden biri. Kargo süreci ve bekleme gibi dertlerin olmaz bu sayede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki nasıl ulaşabilirim? Yani bu kadar uğraşmak yerine fiyat farkını alsam da okeydir.
Sitede iletişim var, fakat sana direkt numara vermiyor, sen numaranı giriyorsun 10 saniye içinde seni arıyorlar.

Kanuni hakkın 14 gün ama Amazon 30 gün boyunca koşulsuz şartsız sorgusuz iade kabul ediyor. Fakat müşteri temsilcisine bağlanırsan, aldığın ürünün şuan daha ucuz olduğunu söylersen aradaki farkı nakit veya kuponla iade ediyorlar. Bu amazonun muazzam özelliklerinden biri. Kargo süreci ve bekleme gibi dertlerin olmaz bu sayede.
Nasıl bağlanacağımı bulamadım.Nereden ulaşabilirim?

Sanırım o kampanya bitmiş, sitesine baktım fakat bilgi bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleriyle görüşmen en iyisi, sipariş geçmişinden satın aldığın ürünü seç oradan müşteri hizmetlerini bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,108
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri