Neler Yeni

Amazonun her hafta binlerce ürünü imha ettiği ortaya çıktığı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
firmalar iade ürünlerini satamaz fiyakası bozulur
İade ürünlerinden bahsetmiyorum 0 ürünlerde var bunların içinde özellikle laptoplar sırf depoda yer kaplıyor diye imha etmek yerine fiyatı düşürerek ürünü elden çıkarmak daha mantıklı jeff abinin paraya ihtiyacı olmayınca koymuyordur tabi böyle ufak rakamlar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Çevreciler Çıldırıyor 👺
Satılmayan Ürünler Ve İadeler Yani Kendi Malları Ne İsterse Yaparlar.
Her olaya bu şekilde bakamazsın bu tip olaylar küresel sorunlar yaratır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her olaya bu şekilde bakamazsın bu tip olaylar küresel sorunlar yaratır.
Ben o şekilde bakıyorum Parası Verilmiş bir şey ürün sahibi amazon ne yapmak isterse yapabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben o şekilde bakıyorum Parası Verilmiş bir şey ürün sahibi amazon ne yapmak isterse yapabilir.
Örnek Cebindeki 5 TL senin paran ama ateş ile yakamazsın bu kanunen suçtur herkes her istediğini yapamıyor. Ayrıca bu amazonun durumu etik bir durumda değil.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Örnek Cebindeki 5 TL senin paran ama ateş ile yakamazsın bu kanunen suçtur herkes her istediğini yapamıyor. Ayrıca bu amazonun durumu etik bir durumda değil.
Yakarım beni engelliycek bir şey göremiyorum, ve ben bir ürün aldıysam ister kırar ister kullanırım bunu amazona uyarla etik veya değil bunlar beni bağlamaz.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yakarım beni engelliycek bir şey göremiyorum, ve ben bir ürün aldıysam ister kırar ister kullanırım bunu amazona uyarla etik veya değil bunlar beni bağlamaz.
Sen kendi satın aldığın ürünü kırabilirsin ve kullanırsın o durum ile amazonun durumu bir değil. Etik kurallar beni bağlamaz diyerek de geçiştirilmez.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen kendi satın aldığın ürünü kırabilirsin ve kullanırsın o durum ile amazonun durumu bir değil. Etik kurallar beni bağlamaz diyerek de geçiştirilmez.
kralindan-yemedim-hayirdir-lan-sen-diyen-kiz_1470534.jpg

Umarım gerçekten katıldığımı sanmaz.

Son düzenleme:

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,794
İsim
Taha yücel
Birilerine dağıtmasını bekleyemeyiz heralde o kadar ürünü daģıtsaydı satışı düşerdi

Bir yerde okudum
Bir kiyafet mağazasında lüks ama pahali bir mağaza satilmayan ürünleri felan çöpe atiyormuş orda çalışan bir adamda mağaza sahibine neden bunlari atmam yerine ihtiyaci olanlara vermiyorsun demiş adamın cevabk ise eğer ben bunları ihtiyaci olanlara verseydim zengin insanlar benim ürünlerimi almazdi çünkü bu insanlar herkesten farkli olmak isterler ve çoğu herkes bu ürünlere sahip olacak ve benim kazancım düşecek

Böyle hatirliyorum yanlis hatirlayada bilirim sonunu hele ki sonu insaalah doğru hatirliyorumdur

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
kanunen suç? hangi madde hocam gösterebilir misiniz?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
İade edilen ürünlere bir şey diyemiyorum ama sıfır ürünlerin içinde televizyon laptop falan var yarı fiyatına satsa bile kar
O kadar ürünün saklanması için tutulan deponun ve orada çalışan işçilerin maliyetinden kaynaklı, satmayı beklerlerse düşündüğünüzün aksine zarara gireceklerdir. Ayrıca laptop, televizyon olan görsellerin temsili olduğunu ve/veya çok eski televizyon, laptoplar olduklarını düşünüyorum. Üretimi yıllar önce durmuş, artık fiyat biçemeyeceğin bir GT 1030'lu laptopu satmaya çalışmanın bir anlamı yok. GT 1030 temsilidir, daha eski de olabilir. Büyük ihtimalle yakılan ürünler pahada hafif, yükte ağır ve çok alan kaplayan malzemelerdir. Çok eski olmadığı sürece telefon gibi küçük, depolaması kolay cihazları yakacaklarını sanmıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Saçma bence elde kalan basit ürünleri 1-2 dolardan satsınlar veya iade ürünü bir telefonu, TV yi bunu belirterek sıfırı 500 dolarken 200 dolara satsınlar niye yakıyorlar 🤔
Lüks mal ise imha etmek zorundalar. (Zenginlerin satın aldığı ürünler)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
İade edilen ürünlere bir şey diyemiyorum ama sıfır ürünlerin içinde televizyon laptop falan var yarı fiyatına satsa bile kar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ellerinde 200 ürün olsun 100 tanesi satılsın kalan 100'ü satılamasın bunu vermek yada ucuza satmak yerine neden çöpe atsınlar zaten ürün alınmadığı için ellerinde kalmış onu vermeleri bu ürünün satışını düşürmez
Bir dahaki sefere hiç alınmaz kıtlık psikolojisi ile coca colanın yaptıklarını oku bir üretmeyi durdurcaz dedi aynı colayı farklı bir pakete koyup sonra da piyasadaki mallar pahalı pahalı gitti oysaki aynı kolda idi ve üretmeye devam ettiler

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Bana verseler keşke neyse hayal kurmayalım

Top Bottom