Öneri Amazon'un Prime Dönemi Kandırmacası

Reaksiyon skoru
6,562
Halihazırda haklarımızı bilelim müşteri hizmetlerinin çokta dediğini yapmayalım sonuç bizler sıkıntı çekiyoruz ilgili konuya benzer problemi yaşadım para iadesi alamadım ben o dönem bir şey yapmadım (o dönemde yapmam gereken seçimlilik haklarımı bilmem gerekirdi ama uğraşmadım) Şimdi ise yapay zekanın da desteği ile problem yaşadığım süreçte karşı taraftan destek alamazsam uzatmıyorum direkt tüketici hakem heyeti

Neden uğraşmıyorsun sorusununa cevaben mail'e bakan yok pek birebir sesli görüşmede ise herkes standart cevap veriyor cevap şu bir önceki müşteri hizmetlerinin verdiği cevap doğruydu kapatıyorum

Hal böyle olunca sizlerinde seçimlilik hakları devreye giriyor ve bu haklarınizi sizlerde araştırın peşini bırakmayın
İlgili konu:

Edit: 2017'den beridir amazon.com.tr kullanıyorum bütün herşeyi ne hakimim öğrettiler sağ olsunlar mağdur ederek 😁

Aldığım en ucuz ürünleri genellike amazondan almışımdır ve çoğu rakibine nazaran koşulsuz iade hizmeti sayesinde amazonun pek hakkını yiyemem müşteri her zaman haklı değildir art niyetli kişiler çok fazla maalesef.Ben parasını verdiğim hizmetin amazondan karşılığını aldığımı düşünüyorum.

Aldığım en ucuz ürünleri genellike amazondan almışımdır ve çoğu rakibine nazaran koşulsuz iade hizmeti sayesinde amazonun pek hakkını yiyemem müşteri her zaman haklı değildir art niyetli kişiler çok fazla maalesef.Ben parasını verdiğim hizmetin amazondan karşılığını aldığımı düşünüyorum.
Bu durum biraz kişiye göre muamele gibide olabiliyor bilemiyorum tam olarak fakat şu varki temsilciler bazen bilmedikleri konu hakkında fikir verebiliyor bu yanlış her zaman olmasada bazen oluyor ki bu konuyada değinmişker ekside

Son düzenleme:
ben sürekli amazondan yapıyorum prime fırsatları çok iyi oluyor ben şuana kadar sıkıntı yaşamadım

Bu durum biraz kişiye göre muamele gibide olabiliyor bilemiyorum tam olarak fakat şu varki temsilciler bazen bilmedikleri konu hakkında fikir verebiliyor bu yanlış her zaman olmasada bazen oluyor ki bu konuyada değinmişker ekside
Ben de bir keresinde mağdur edildim ama 10 binlik ürünü 100 tl ye almaya çalıştım yani o an öyle düştü fiyat ve aldım sonucunda iptal oldu ama o paraya o ürünün alınmayacağı barizdi o yüzden şansımı zorlamak da istemedim müşteri hizmetlerinin de bilgisi kısıtlı bir yere kadar.

aah ah amazon değerini bilemedi kimse
Hocam degerle alakası yok marka tutkunlugunu kenara bırakıp biraz gerçeklere odaklanalim. Sebebi şu benim 4 adet ürünüm Türkiye garantili diye satılıyor satan kişi amazon.com.tr satıcı gönderici fakat ürünlerde 30 günü geçtiğinde hiçbir olumlu adım atılmıyor problem ile ilgili bu durumda amazonumu ovelim hakkımızımı arayalım? Ayrıca söz verip sözlerini tutmak zorundalar veya bir şey beyan ediyorlarsa yapmak zorunda yapmıyorsa dolandırıcılığa girer reklamı. Daha çok yazmak isterimde anlayana

Arkadaş amazonu çok seviyorda :) arkadaş sevmeyen yoktu ilk başlarda buna bende dahil ama haksızlığa ses cikarmayacaksan hiç sevme bence degilmi :) tamam herkes iyi niyetli kullanmıyor amazonu bu bizim problemimiz değil biz düzeltemeyiz o tarz insanları haksız mıyım hocam.

Arkadaş amazonu çok seviyorda :) arkadaş sevmeyen yoktu ilk başlarda buna bende dahil ama haksızlığa ses cikarmayacaksan hiç sevme bence degilmi :) tamam herkes iyi niyetli kullanmıyor amazonu bu bizim problemimiz değil biz düzeltemeyiz o tarz insanları haksız mıyım hocam.
noldu ki niye mağdur oldun

noldu ki niye mağdur oldun
TR garantili ürün aldım satıcı gönderici Amazon.com.tr problem çıktı ürünlerde 4 adet farklı tarihlerde Amazonda dile getirdim görsel vs attım bana diyor ki servisten doa belgesi olmadan iade edemezsin veya değişim vs ama ürünlerin TR de servisi yok :) bu durumda mağdur oldum maalesef ve tüketici hakem heyetine verdim 1 ürünü yapay zekanın desteği ile kazandım davayı şimdi diğer ürünlerde sıra diğer problemi zaten konuda belirttim

bana 11 tllik farkı bile yatırdılar hocam :D ben her zaman 100 tl fazla olsun amazon olsuncuyum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri