𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,558
Halihazırda haklarımızı bilelim müşteri hizmetlerinin çokta dediğini yapmayalım sonuç bizler sıkıntı çekiyoruz ilgili konuya benzer problemi yaşadım para iadesi alamadım ben o dönem bir şey yapmadım (o dönemde yapmam gereken seçimlilik haklarımı bilmem gerekirdi ama uğraşmadım) Şimdi ise yapay zekanın da desteği ile problem yaşadığım süreçte karşı taraftan destek alamazsam uzatmıyorum direkt tüketici hakem heyeti
Neden uğraşmıyorsun sorusununa cevaben mail'e bakan yok pek birebir sesli görüşmede ise herkes standart cevap veriyor cevap şu bir önceki müşteri hizmetlerinin verdiği cevap doğruydu kapatıyorum
Hal böyle olunca sizlerinde seçimlilik hakları devreye giriyor ve bu haklarınizi sizlerde araştırın peşini bırakmayın
İlgili konu:
eksisozluk.com
Edit: 2017'den beridir amazon.com.tr kullanıyorum bütün herşeyi ne hakimim öğrettiler sağ olsunlar mağdur ederek
Neden uğraşmıyorsun sorusununa cevaben mail'e bakan yok pek birebir sesli görüşmede ise herkes standart cevap veriyor cevap şu bir önceki müşteri hizmetlerinin verdiği cevap doğruydu kapatıyorum
Hal böyle olunca sizlerinde seçimlilik hakları devreye giriyor ve bu haklarınizi sizlerde araştırın peşini bırakmayın
İlgili konu:
amazon'un prime dönemi kandırmacası
edit: cimerin yönlendirmesi ile yaptığım başvuru sonucunda tüketici hakem heyeti beni haklı buldu arkadaşlar. sonuç aldım. şimdi aşağıdaki amazona sınırsız hak veren ve güdülmeye alışmış tüketici ark…
Edit: 2017'den beridir amazon.com.tr kullanıyorum bütün herşeyi ne hakimim öğrettiler sağ olsunlar mağdur ederek