Arkadaşlar kendi monitorumun arkasına ambians LED döşemek istiyorum oyun oynarken falan o renki almasını aynı zamnda bu üründen oturma odasında da kullanılabilir miyim maç falan izlerken bildiğniz bir ürün varsa paylaşır mısınız
500 TL civarıBütçeniz ne kadar hocam
500 TL ye senkron ışık zor hocam500 TL civarı
lınk warmı dostum500 TL ye senkron ışık zor hocam
Ben monitor arkası led kullanmıyorum ama Phillips ışıklarım var. Şuan fiyatları çok pahalı ve galiba kullanmak için bridge gerekiyor diye hatırlıyorum. Tek bridge 2000 TL civarı olması gerek. Yeni Goove led sipariş ettim birde onunda güzel ürünleri var ve fiyat daha uygun.lınk warmı dostum
cok pahalıymıs soyle daha sade hanı kasa ıcıne koymalık yada masanın kenarlarına falan serıt led olsa guzel olurduBen monitor arkası led kullanmıyorum ama Phillips ışıklarım var. Şuan fiyatları çok pahalı ve galiba kullanmak için bridge gerekiyor diye hatırlıyorum. Tek bridge 2000 TL civarı olması gerek. Yeni Goove led sipariş ettim birde onunda güzel ürünleri var ve fiyat daha uygun.
https://www.amazon.com.tr/Philips-D...ff8-9f6b-21f93634c84d&pd_rd_i=B07FYDGD7R&th=1 (3 adet alıp monitore yapıştırılabiliyor.)
Hocam arkadaş senkron istemiş senkron olmayan modellere bakın istersenizcok pahalıymıs soyle daha sade hanı kasa ıcıne koymalık yada masanın kenarlarına falan serıt led olsa guzel olurdu
tamamdır hocam tesekkurlerHocam arkadaş senkron istemiş senkron olmayan modellere bakın isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde phillips fiyatları birkaç ayda 2 kattan daha fazla arttı Goove gibi başka markalar denenebilir
Rica ederim
Senkron noluyor reisRica ederim
hocam merhaba dediğiniz ürün hdmi bağlantısı istiyor ve fiyatları biraz tuzlu. Eğer fiyatta sıkıntınız yoksa internette "hdmi ambilight sync" gibi aramalar yaparak bulabilirsiniz. Amazonda vardı sanırsam.Arkadaşlar kendi monitorumun arkasına ambians LED döşemek istiyorum oyun oynarken falan o renki almasını aynı zamnda bu üründen oturma odasında da kullanılabilir miyim maç falan izlerken bildiğniz bir ürün varsa paylaşır mısınız