Youtube'da 23.12.1 vs 24.1.1 videosuna baktım çoğu oyunda FPS düşmüş maalesef
Bende FPS düştü. CS2'de ciddi bir fps düştü. 170'e sabitliyordum, şimdi se 140 fps.
Youtube'da 23.12.1 vs 24.1.1 videosuna baktım çoğu oyunda FPS düşmüş maalesef
AMD bence yakın zamanda yeni bir driver ile sorunu çözecektir biraz bekle bence.nerden dönülüyor
hangi kart için bu sürümü kullanıyorsunuz ?23.11.1 en stabil hocam
rx 570 8 gb xfxhangi kart için bu sürümü kullanıyorsunuz ?
Eski sürümün kurulum dosyası duruyor 24.1.1 i kaldırıp onu kurcamnerden dönülüyor
İyi geceler rx 7900 xt saphira kullanıyorum 24.1.1 sürüme güncelledim Bi kaç değişim olmuş biraz kurcalayınca ayarların yeri değişmiş bende hiçbir sorun olmadı oyundada denedim başarılı akıcıMerhaba arkadaşlar ben amd 24.1.1 driverini 10dk önce kurdum malesef hata 205 aldım sorun değil tekrar kurdum açıldı bişiler oldu bi kaç yeni özellük gelmişti evet performans okuma kısmında falan ama bişi oldu öyleki smart acces memory özeliği desteklenmiyor oldu bende desteklenen ve açık olan 5600h ve rx 6500m var sorun değil açarz dedim oyunlar kısmından ekran kartları bölümüne geldi bi baktım sadece tek bi ayar var bu sadece bendemi böyle sizdede mi ? bu arada bende 23.9.3 kuruluydu ben sonraki driverları almamıştım arayüz böylemi oldu? halihazırda bende bulununan 23.5.2 ye geri dödünm bu sorunu ben yaşadım kendim sizde olamayabilir yardım edeceklere şimdiden teşekürler
Driver tasarımı değişti hocam sen eski sürüm kullanıyormuşsun.Merhaba arkadaşlar ben amd 24.1.1 driverini 10dk önce kurdum malesef hata 205 aldım sorun değil tekrar kurdum açıldı bişiler oldu bi kaç yeni özellük gelmişti evet performans okuma kısmında falan ama bişi oldu öyleki smart acces memory özeliği desteklenmiyor oldu bende desteklenen ve açık olan 5600h ve rx 6500m var sorun değil açarz dedim oyunlar kısmından ekran kartları bölümüne geldi bi baktım sadece tek bi ayar var bu sadece bendemi böyle sizdede mi ? bu arada bende 23.9.3 kuruluydu ben sonraki driverları almamıştım arayüz böylemi oldu? halihazırda bende bulununan 23.5.2 ye geri dödünm bu sorunu ben yaşadım kendim sizde olamayabilir yardım edeceklere şimdiden teşekürler
Oyuna girdiğinizde pc ana sayfaya gidin ve ekran kartı konttolcüsünü açın uygulamadan tüm ayarları yaparsanız memnun olursunuz dürüm başarılıarkadaslar ayni sekilde 24.1.1 yamasını guncelledim hersey normal gorunuyor ama BF 2042 oynuyorum oyun icerisinde ekran karti kullanimi dusuyor ve buda bana fps drop yediriyor eski surucuye nasil donerim