Neler Yeni

Yardım amd 24.1.1 kurulmuyor?

JSezar

80+ Silver
Beyler sorun bir bende mi?

Adrenalinden güncelleyemedim ,eski sürücüyü kaldırdım sıfırdan kurulum yapacağım ama onda da bir sürü hata çıktı.

1706054630435.png

Windows defender'ıda kapattım ama sonuç bu. Sizde sorun var mı?

euwosuken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Hocam internettemi sorun var acaba Az önce bana yardım ediyordunuz sizde hata çıkmasına üzüldüm

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
Beyler sorun bir bende mi?

Adrenalinden güncelleyemedim ,eski sürücüyü kaldırdım sıfırdan kurulum yapacağım ama onda da bir sürü hata çıktı.

1706054630435.png

Windows defender'ıda kapattım ama sonuç bu. Sizde sorun var mı?
1706055354449.png

bn kurdum

euwosuken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan
Benim intternette sıkıntı yok. ama amdde olabilir :D
Sizde temiz kurulum deneyin isterseniz ben ddu değilde amd clean denicem sizde bir önceki sürümden devam edebilirsiniz çünkü yeni çıkan bu sürümde galiba genelde hatalar ve sorunlar çıkıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benimkide şuan böyle ama hiç memnun değilim hiç bir teknolojisini kullanamıyorum. bir önceki sürüme dönücem

JSezar

80+ Silver
Sizde temiz kurulum deneyin isterseniz ben ddu değilde amd clean denicem sizde bir önceki sürümden devam edebilirsiniz çünkü yeni çıkan bu sürümde galiba genelde hatalar ve sorunlar çıkıyormuş

Hocam benimkide şuan böyle ama hiç memnun değilim hiç bir teknolojisini kullanamıyorum. bir önceki sürüme dönücem
ben eski driverı kaldırdım zaten.

Sen ne zaman kurdun? Benlik bir hata olmaması lazım. 575mb indirip sonra indirmeyi kesiyor.

Gif Man

80+ Gold

Sen ne zaman kurdun? Benlik bir hata olmaması lazım. 575mb indirip sonra indirmeyi kesiyor.
Auto Kaynaklı Hatadır Normal İndirdin Mi ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu

bndaha denemedim

0 dan kurmadım en iyisi yarın temiz kurulum yaparım

JSezar

80+ Silver
koskoca amdsin yaptığın işe bak.yayıncısı belli değil diye windows güvenlik duvarı zararlı olarak algılıyor. Ben problemi anlamadım.

1706055855184.png

Beyler ağ sorunu diyip duruyor. Başka bir şey indirirken sorun yok amd'nin sitesinden bir şey indirirken böyle oluyor. Aklına bir şey gelen var mı?

1 saat uğraştım ama oldu:cool:

Son düzenleme:
Top Bottom