Beyler sorun bir bende mi?
Adrenalinden güncelleyemedim ,eski sürücüyü kaldırdım sıfırdan kurulum yapacağım ama onda da bir sürü hata çıktı.
Windows defender'ıda kapattım ama sonuç bu. Sizde sorun var mı?
Sizde temiz kurulum deneyin isterseniz ben ddu değilde amd clean denicem sizde bir önceki sürümden devam edebilirsiniz çünkü yeni çıkan bu sürümde galiba genelde hatalar ve sorunlar çıkıyormuşBenim intternette sıkıntı yok. ama amdde olabilir
Hocam benimkide şuan böyle ama hiç memnun değilim hiç bir teknolojisini kullanamıyorum. bir önceki sürüme dönücemAlıntıyı görüntüle
bn kurdum
ben eski driverı kaldırdım zaten.Sizde temiz kurulum deneyin isterseniz ben ddu değilde amd clean denicem sizde bir önceki sürümden devam edebilirsiniz çünkü yeni çıkan bu sürümde galiba genelde hatalar ve sorunlar çıkıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benimkide şuan böyle ama hiç memnun değilim hiç bir teknolojisini kullanamıyorum. bir önceki sürüme dönücem
Sen ne zaman kurdun? Benlik bir hata olmaması lazım. 575mb indirip sonra indirmeyi kesiyor.Alıntıyı görüntüle
bn kurdum
Auto Kaynaklı Hatadır Normal İndirdin Mi ?ben eski driverı kaldırdım zaten.
Sen ne zaman kurdun? Benlik bir hata olmaması lazım. 575mb indirip sonra indirmeyi kesiyor.
bndaha denemedimSizde temiz kurulum deneyin isterseniz ben ddu değilde amd clean denicem sizde bir önceki sürümden devam edebilirsiniz çünkü yeni çıkan bu sürümde galiba genelde hatalar ve sorunlar çıkıyormuş
Hocam benimkide şuan böyle ama hiç memnun değilim hiç bir teknolojisini kullanamıyorum. bir önceki sürüme dönücem
0 dan kurmadım en iyisi yarın temiz kurulum yaparımben eski driverı kaldırdım zaten.
Sen ne zaman kurdun? Benlik bir hata olmaması lazım. 575mb indirip sonra indirmeyi kesiyor.