amd 24.9 1 ekran çökmesi

mymasal

80+
Reaksiyon skoru
1
Amd software en son sürümüne yüklediten sonra oyunlara giremedim monitörüm çöktü kapandı ve yeniden başlatmak zorunda kaldım her seferinde (sadece oyunlara girerken) oldu ve monitörün ekran yenileme hızıda düştü değiştiremiyorum.
napmam lazım.

Ekran kartın nedir

Amd software en son sürümüne yüklediten sonra oyunlara giremedim monitörüm çöktü kapandı ve yeniden başlatmak zorunda kaldım her seferinde (sadece oyunlara girerken) oldu ve monitörün ekran yenileme hızıda düştü değiştiremiyorum.
napmam lazım.
@Volkan:/ çözer baya bilgili o kart hakkında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Volkan:/ çözer baya bilgili o kart hakkında
etiketleyin görsün hocam beni engellemiş görmez belki

sürücüyü ddu ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin çok klasik bir cevap ama genelde işe yarıyor eğer yine crash veriyorsa, bir önceki sürümde kullanın bir sonraki güncelleme ile sıkıntı varsa düzeltirler.

napmam lazım.
Sana önerim güncelleme geldiği gibi yapma. Bende de RX6650 XT var yeni formatladığım için 24.9.1 kullanıyorum ama format öncesi hep en güncelinden 1 ya da 2 sürüm öncesini kullanıyordum. Daha rahat olur kafan.

napmam lazım.
psu ve ram ne senin gardasım çok alakalıymış öyle duydum

Nvidia AMD farketmez bütün driver güncellemeleri sorunlu son birkaç aydır. Yeni kart üreticez derken güncellemeler ve sorunlarına hiç kulak asmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,484
Üyeler
201,222
Son üye
Woriaakonusuyor

Geri