Amd 4000 beklentiniz?

Reis zaten söz konusu simdilik.
rtx 3080
Rtx 3080 ti

sonra rtx 3070.

2021 yilda rtx 3060. oda subat gelir

Şu virüs iyice ortadan kalkmadan zaten türkiye de PC parçası falan değişmem zor :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Tekli çekirdekte artık Inteli tahtından indirmesini bekliyorum.

• Beğen
Intel'in yaptığını yapmaz umarım.

• Beğen
Virüs var stoklar çok yok diyerekten yeni nesil tüm PC parçaları deli paraya satılıyor. İ3 10100 e 1200 Tl falan istiyorlar :D, 10. nesin İnteller ateş pahası, bu demektir ki bu yıl gelicek yeni nesil ürünler de ateş pahası olucak, bahane ise stok az :).

• Beğen
Reis önceliklen bu amd cp bu pin contact yok etsinler ve en 16 core yerine 20 core eklesinler
Post automatically merged:

Intel 2021 10 nm geciyor. Alder lake

Ryzen 3000 seri gercekten cok efso olmus
12. nesil bence 7 falan ya da 10nm'nin gelişmişi falan olur çünkü şuan laptoplarda tiger lake 10nm.

Intel'in yaptığını yapmaz umarım.
Bir de tüm işlemciler HT'siz geliyor mesela R3 =6/6 R5= 8/8 R7= 12/12. D:

Son düzenleme:
Çok pahalı olacak gibi geliyor o yüzden ben ilgimi çekmedi :(
Tekli çekirdekte inteli geçmesini bekliyorum

intelden biraz daha ucuz olsun isterse daha az performansı olsun amd daha çok satar ksein

• Beğen
intelden biraz daha ucuz olsun isterse daha az performansı olsun amd daha çok satar ksein
Çünkü herkes amd fanboy olmuş bir ara 10700F çıkmıştı fiyatı 3700X'e yakındı ve oyun perofmrasnı ortalam %10-15 civarı bir şey daha iyi render vs konusunda da çok olmasa bile %5 civarı daha iyi ama millet 3700X öneriyordu. D:

Valla çok pahalı olacağı kesin euro dolar uçtu.
Çoklu çekirdekte zaten 3000 serisi gayet güzel, 4000 serisinde tekli çekirdeğe abanıp güzel bir işlemci çıkartırlarsa güzel satar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,341
Üyeler
191,078
Son üye
uçantraktör
Geri