Neler Yeni

AMD 5.nesil islemci takip bios guncelleyebilir miyim?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Hacilar yeni sistem topladik ve monteledik ama amd 5.nesilde bios guncellemeden goruntu gelmiyor diye biliyorum, islemciyi takip biosa girip guncelleyebilir miyim yoksa illa eski nesil bir islemci takip oyle mi guncellemem lazim?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus
Üst düzey anakartlarda oluyoda onun dışında zannetmiyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hacilar yeni sistem topladik ve monteledik ama amd 5.nesilde bios guncellemeden goruntu gelmiyor diye biliyorum, islemciyi takip biosa girip guncelleyebilir miyim yoksa illa eski nesil bir islemci takip oyle mi guncellemem lazim?
Flashback tuşu yoksa mecburen eski nesil işlemci takman gerek

zamaknokk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed
Anakart kutusunda falan r5 ready yazıyorsa takabilirsin direk onun dışında flashback ile yapman lazım flashback yoksa da eski nesil işlemci takıp update yapacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erhan Akçay
Anakartın alındığı yer veya firma, güncellemiş olabilir. Bazıları satışa sunmadan update ediyorlardı. Anakartın modelinin ne olduğu ve versiyonu önemli.
Arkada bios flashback tuşu yoksa eski nesil işlemci takmak gerekir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Anakart modeli nedir ve ne zaman alındı? 2 seneden eskiyse BIOS güncellemen gerekebilir. Öyle bir durumda eski işlemciyle güncelleyeceksin ya da anakartın BIOS Flashback destekliyorsa o şekilde güncelleyeceksin.

Top Bottom