Yardım Amd 6700xt ekran kartı çökme

achiles06

80+
Reaksiyon skoru
9
öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
32 gb ram ekran kartı zaten msi rx 6700xt
750w psu war ws ws bu durumu nasıl çözebilirim bir fikri olan warmı önceden böyle bir sorun yaşamıyordum

öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
750w psu war ws ws bu durumu nasıl çözebilirim bir fikri olan warmı önceden böyle bir sorun yaşamıyordum
bendede 6700xt var bende aynı pronblemi yaşıyorum hiç bir çözüm bulamadım 2 aydır aynı

bendede 6700xt var bende aynı pronblemi yaşıyorum hiç bir çözüm bulamadım 2 aydır aynı
ya bende 4 5 aydır yaşıyorum 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız kullanıyordum ne oldu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işletim sisteminin sürümü ney ve ne kadar format atılmadı
format çözer diye düşündüm we 1 hafta olmadı format atalı işletim sistemi w11 pro

sistem
amd 5 5600 işlemci
bende aynı sorunları yaşıyordum benim ekran kartım rx 6700 3 ay önce yaşadıydım en son geçti anlamadığım bir sebeple

ya bende 4 5 aydır yaşıyorum 2 yıldır sorunsuz sıkıntısız kullanıyordum ne oldu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format çözer diye düşündüm we 1 hafta olmadı format atalı işletim sistemi w11 pro
hocam bir çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim ben artık amd ekran kartlarından yoruldum bir daha ne alırım ne birisine öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri