https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C3R2TXHJ/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 yeni sipariş verdim öneririm
Bende Msi anakart alırsam o,Asus alırsam B650M-A Wifi alacağım.Tomahawk indirimdeydi forumda paylaşmışlardı galiba bitmediyse o alınabilir. Ben kullanıyorum oldukça memnunum.
Yardımcı olayım diye geldim ben de kararsız kaldım şimdi. Biri yardımcı olsun lütfen.2 ve 3 aynı hocam.
Tomahawk indirimdeydi forumda paylaşmışlardı galiba bitmediyse o alınabilir. Ben kullanıyorum oldukça memnunum.evet
Evet şuanda indirimdeTomahawk indirimdeydi forumda paylaşmışlardı galiba bitmediyse o alınabilir. Ben kullanıyorum oldukça memnunum.
Msi B650 Tomahawk Wifi ile Msi B650 Gaming Plus Wifi arasında çok bir fark yok. Gaming plus wifi de %15 indirim vardı sanırım AmazondaBende Msi anakart alırsam o,Asus alırsam B650M-A Wifi alacağım.
hocam çok fena ısınıyor bilginizde olsun. ben şu soğutucuyla zor tutuyorum pubg de 70 derecede anakartım asrock a620 pro rs wifi ama izlediğim birçok teste alabileceğim en uygun karttı. canavar gibi performansı var maşallah işlemcinin. bütçe sıkıntınız yoksa x670 den bir seri alın bence.Arkadaşlar Merhaba. Beyaz Sistem Topluyorum Ve Konu Başlığında Belirttiğim İşlemci İçin Anakart önerir misiniz? Çok Kararsız Kaldım
360mm Sıvı soğutucu aldım + olarak kasada 7 fan var ve odamda klima var nphocam çok fena ısınıyor bilginizde olsun. ben şu soğutucuyla zor tutuyorum PUBG de 70 derecede anakartım asrock a620 pro rs wifi ama izlediğim birçok teste alabileceğim en uygun karttı. canavar gibi performansı var maşallah işlemcinin. bütçe sıkıntınız yoksa x670 den bir seri alın bence.
LT720 WH - DeepCool
The DeepCool LT720 WH high-performance liquid CPU cooler provides strong heat dissipation power with a 360mm radiator, three precision-tuned FK120 fans, and a multidimensional infinity mirror top cap, presented in a clean all-white design. - DeepCool was founded with the mission of providing...www.deepcool.com
Hangisi alınır
Fiyat olarak uygun olan alınır. Sadece tomahawk 2 faz fazla. Gaming plus in OC değeri daha fazla. Gaming Plus derim ben.360mm Sıvı soğutucu aldım + olarak kasada 7 fan var ve odamda klima var np
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisi alınır
anakart da msi dan şaşma bence asusu bilmiyorum ama araştır birazaraştır
Amazondan Daha Önce Hiç Alışveriş Yapmadım Bir Sorun Olma Şansı VarmıFiyat olarak uygun olan alınır. Sadece tomahawk 2 faz fazla. Gaming plus in OC değeri daha fazla. Gaming Plus derim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon da 6.400 e düşmüş