Amd Adrenalin Sürümü 23.12.1 yayınlandı

Custom driver nasıl oluyor
3. parti kanka bizim bi abi var onda rx6800xt var oda kullanıyor aynı şekil o yüklettirdi banada o yap dedi ben dediklerini yaptım pek dikkat etmedim setupu baya garip ama :D

6900xt var kurdum problem yok şuanlık olursa revize atarım :)

3. parti kanka bizim bi abi var onda rx6800xt var oda kullanıyor aynı şekil o yüklettirdi banada o yap dedi ben dediklerini yaptım pek dikkat etmedim setupu baya garip ama :D
Ben Rx7600 kullanıyorum Wattman sorunu yasıyorum driver update yapınca ve stabil driverdeyim mhz 2600 çekince sorun yasamıyorum custom driverda bir sorun olmuyorsa hatırlıyorsan banada söylesene

Ben Rx7600 kullanıyorum Wattman sorunu yasıyorum driver update yapınca ve stabil driverdeyim mhz 2600 çekince sorun yasamıyorum custom driverda bir sorun olmuyorsa hatırlıyorsan banada söylesene
Kanka oluyor gene ancak benim 6500xtde yaşadıklarımı bi bilsen sen kartı kırıp atma seviyesine gelmiştim satmayıda geçtim şuanlık stabil gidiyor bazen gene oluyor (oda son 1 aydır 1 defa falan olmuştur) mesela kurarken falan hangi renkte istediğini soruyordu kırmızı mavi ve beyaz vardı ben maviyi seçtim hypr rx eco şuanda kullanabiliyorum ben (7000 serisinde var şuanda sadece bu ) ki ben ilk aldığımda r3 3100 ü stok ghzlerde kullanıyordum gene sorun yaşıyordum oc ile kullanıyorum şuan sorun kesildi gibi (4.2 ghz ama soğutmadan kaynaklı bu ghzde bıraktım)
1701987676426.png

Mhz azaltınca sorun yaşamıyorsan kartın varsayılan ayarları gereksiz bir OC ile geldiği içindir. RX 7600 bende kullanıyorum 2655mhz amd'nin referans tasarımındaki max saat hızı. Asus ROG Strix modeli bunu 2754mhz olarak ayarlamış, ben 2700mhz yaptım uzun bir süredir stabil kullanıyorum ama sorun yaşarsam da ilk şüpheli buradaki ayar zaten, ekran kartı üreticileri bunu kendi testlerinde deneyip satışa sunuyor.

Mhz azaltınca sorun yaşamıyorsan kartın varsayılan ayarları gereksiz bir OC ile geldiği içindir. RX 7600 bende kullanıyorum 2655mhz amd'nin referans tasarımındaki max saat hızı. Asus ROG Strix modeli bunu 2754mhz olarak ayarlamış, ben 2700mhz yaptım uzun bir süredir stabil kullanıyorum ama sorun yaşarsam da ilk şüpheli buradaki ayar zaten, ekran kartı üreticileri bunu kendi testlerinde deneyip satışa sunuyor.
Sapphire kullanıyorum dostum mhz korkunc derecede yüksekti 2985 MHZ vardı 2600 e sabitledim

Güncellemede bulunayım. Çıktığı günden beri kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşatmadı. Yalnız ara yüz değişmeyecek miydi? Değişmedi bende.

AMD Cleanup Utility ile sürücüyü kaldırdıktan sonra yeni sürücüyü kurun. Ben öyle yapıyorum ve tümü sorunsuz çalışıyor. Zaten Amd o şekilde tavsiye ediyor kurulmasını.​

Sanki biraz daha iyi yapmış gibi gözüküyor bi ara indireceğim

Geri