AMD Afmf2 en verimli nasıl çalışır?

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,330
Afmf2 intel işlemciler ile çalışmıyor diyen tayfa hakkında düşünceleriniz neler? ben 12400f ile rdr2 iyi performans alıyorum şahsen. chill ile fps sabitleme meselesini anlayamadım, ekran yenileme hızının yarısına mı sabitliyoruz? fsr3.1 açınca hata oluyormu ikisi aynı anda sıkıntı çıkarıyor diyenleride duydum.

AFMF2.1 on numara çalışıyor 2.0 a göre geliştirmişler. Daha stabil olmuş ve görüntü bozulması nerdeyse yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla İşlemci ile alakası yok ekran karti desteklemesi yeterli.

AFMF2.1 on numara çalışıyor 2.0 a göre geliştirmişler. Daha stabil olmuş ve görüntü bozulması nerdeyse yok.
Rx6700 ile afmf2 2.1 alabilir miyim? yoksa 2.0 mı benim ki.

2.1 son sürüm driveri kurman şart.
25.3.1
unutmuşum 25.3.1 e yükseltmeyi sağolun yükseltiyorum şimdi.

amd alırken çok korkmuştum zamanla toparladığını görmek çok mutlu edici.

unutmuşum 25.3.1 e yükseltmeyi sağolun yükseltiyorum şimdi.

amd alırken çok korkmuştum zamanla toparladığını görmek çok mutlu edici.
aynen öyle sorunları bitirmeleri çok iyi oldu 10 yıldır kullanıyorum amd son 5 yıldır hiç sorun yaşatmadı sağolsun :D

aynen öyle sorunları bitirmeleri çok iyi oldu 10 yıldır kullanıyorum amd son 5 yıldır hiç sorun yaşatmadı sağolsun :D
bence beklentiniz iş değil ise nvidia artık saçmalık gibi. bellek güncelleyip aynı kartı satıyorlar.

bence beklentiniz iş değil ise nvidia artık saçmalık gibi. bellek güncelleyip aynı kartı satıyorlar.
hocam zaten amd de iş konusunda kendini biraz geliştirdi her ne kadar nvidia kadar iyi olmasa da gene iyi sonuçta FP kart.

hocam zaten amd de iş konusunda kendini biraz geliştirdi her ne kadar nvidia kadar iyi olmasa da gene iyi sonuçta FP kart.
bence artık amd diyince eski driver sorunları felan akla gelmemeli, o eski küçük düşürülen rx5000 serisi zamanlarındaki amd yok artık.

bu nasıl çalışıyor sadece afmf aktif edip oyunamı girecez

Afmf2 intel işlemciler ile çalışmıyor diyen tayfa hakkında düşünceleriniz neler? ben 12400f ile rdr2 iyi performans alıyorum şahsen. chill ile fps sabitleme meselesini anlayamadım, ekran yenileme hızının yarısına mı sabitliyoruz? fsr3.1 açınca hata oluyormu ikisi aynı anda sıkıntı çıkarıyor diyenleride duydum.
bende öyle duyumlar duydum aslında ama çok kullanışlı olduğunu düşünmekteyim...

bu nasıl çalışıyor sadece afmf aktif edip oyunamı girecez
ekranın misal veriyorum 240hz, Radeon chill den iki seçeneğide 119fps e kısıtlıyorsun afmf2 açıp keyfini çıkartıyorsun.

ekranın misal veriyorum 240hz, Radeon chill den iki seçeneğide 119fps e kısıtlıyorsun afmf2 açıp keyfini çıkartıyorsun.
Neden kısıtlıyoruz peki kısıtlamamız şartmı? 180 hz monitörüm var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri