AMD Apu ile Gündelik kullanım iş görürmü?

Gündelikten kastın hiç oyun olmayacaksa ekran kartsız ryzen 5 7600'lü sistem topla. Ekran kartını da kasım ayında falan alırsın.
Oyun olmayacak dediğim gibi sadece silkroad onlinede 2 karakter açılacak oda arka planda kalacak. Ayrıca film youtube aksamları

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
en kötü parça ellerinde ne varsa koymuşlar sakın alma
2 ay sonra psu patladı diye konu açma ihtimalin yüksek
bir de buna 3080 falan taksan psu yetersiz kalacak

• Beğen
Oyun olmayacak dediğim gibi sadece silkroad onlinede 2 karakter açılacak oda arka planda kalacak. Ayrıca film youtube aksamları
r5 7600'lü sistem toplarsın ekran kartsız o seni rahatlıkla idare eder. İşlemci gücü olarak da 8600g'den çok daha iyi. Dahili ekran kartı oyun için hiç iyi değil ama gündelik kullanımda ekran kartı alana kadar idare eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu FSP var suan boşta 700wattlık Bunu çıkarıp onu taksam?
bu sistemden vazgeçtiğimize göre düşünmeye gerek yok

r5 7600'lü sistem toplarsın ekran kartsız o seni rahatlıkla idare eder. İşlemci gücü olarak da 8600g'den çok daha iyi. Dahili ekran kartı oyun için hiç iyi değil ama gündelik kullanımda ekran kartı alana kadar idare eder.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemden vazgeçtiğimize göre düşünmeye gerek yok
:D Anladım kral Saolasın :D

• Beğen
Bütçe yeterse 0 parça dizip 2. el idarelik ekran kartı da alınabilir

• Beğen
Bütçe yeterse 0 parça dizip 2. el idarelik ekran kartı da alınabilir
ekran kartı için bütçesi yokmuş şu an bence en mantıklısı 20k'ya iyi parçalarla 7600'lü falan sistem toplayıp kart alana kadar idare etmek zaten oyun oynanmayacakmış.

ekran kartı için bütçesi yokmuş şu an bence en mantıklısı 20k'ya iyi parçalarla 7600'lü falan sistem toplayıp kart alana kadar idare etmek zaten oyun oynanmayacakmış.
ilk entryde Silkroad Online demiş o yüzden, ne kadar büyük oyun igpu oynatır mı bilmiyorum

• Beğen
sadece 7600'lü sistem olacağını sanmam toplaman gerekecek konu aç onun için. Forumu da iyi takip et
Ya kral şuan nişan vs de var bu sistem genellikle iş yerinde olucak 4500tl ye monitörde aldı arkadaş. Apu sistem dememin amacı bu yani daha önce kullanmadım. radeon 260 la da silkroad oynanıyor. Benim amacım günü kurtarsın ve bu oyunda savaşlar vs oldugunda kasmasın donmasın diye 8600g dedim. Çünkü kale savaşlarında 1000 kusur player ayrıca 2000-3000 karakter tek alanda oldugu zaman 750ti-1050 ekran kartı bile sapıtıyor. Bu işlemcinin apusu bu saydıgım kartlardan güçlü diye düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi 7/24 açık kalacak ve arka planda oyun açıkken film video tarzı ayrıca office işlemlerinide kullanabileyim.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,001
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07