AMD Athlon 200G Oyun Sorunu

sorucubey

80+
Reaksiyon skoru
3
Uygun Olmayan Konu Başlığı
arkadaslar youtubeda bircok video izledıgımde ekran kartsız kaliteli bir işlemci ve anakartla oyun oynanabilecegi yonunude fakat aynı parcalar bende olmasına ragmen bırakın oynamayı oyunu bile acmıyor sızce bu hangi hatadan olabilir ?
işlemci: amd athlon 200g
anakart: gigabyte b450m sh2
ram : 8gb

(bana kalırsa işletim isteminden dolayı bu sorun oluyor arada bir şu bildirim geliyor " bu işlemci bir üst windows sistemleri için uygundur" diye ben windows 8.1 kullanıyorum yinede size sormak istedim şimdiden tesekkürler.. )

arkadaslar youtubeda bircok video izledıgımde ekran kartsız kaliteli bir işlemci ve anakartla oyun oynanabilecegi yonunude fakat aynı parcalar bende olmasına ragmen bırakın oynamayı oyunu bile acmıyor sızce bu hangi hatadan olabilir ?

(bana kalırsa işletim isteminden dolayı bu sorun oluyor arada bir şu bildirim geliyor " bu işlemci bir üst windows sistemleri için uygundur" diye ben windows 8.1 kullanıyorum yinede size sormak istedim şimdiden tesekkürler.. )
Windows 10 kur driverlarını güncelle onlarda oluyorsa sendede olmasi lazım

1599486303906.png

Kuralları okumayı ihmal etmeyin.
Başlıkta " acil " kullanımı yasak.

vega 3 çok zayıf diye biliyorum

Açmıyor diyorsun ama ortada hata yok, nasıl anlayalım sorunu?

vega 3 çok zayıf diye biliyorum
ama en basit oyununları bile acmıyor windows kaynaklı dusunuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vega 3 driveri yükledin mi?
oyle birseyle duymustum ama ne oldugunu bilmiyorum, nereden inderecegimi soyleyebilir misin ?

Açmıyor diyorsun ama ortada hata yok, nasıl anlayalım sorunu?
1dk, hatayı ekran resmini alıp paylaşmayı deneyeceğim,

ama en basit oyununları bile acmıyor windows kaynaklı dusunuyorum

oyle birseyle duymustum ama ne oldugunu bilmiyorum, nereden inderecegimi soyleyebilir misin ?

1dk, hatayı ekran resmini alıp paylaşmayı deneyeceğim,
https://www.amd.com/en/support/apu/...op-processors-radeon-vega-graphics/amd-athlon hocam kesinlikle win10 geçmeniz lazım win8 driveri yok :d

anladım, tesekkür ederim :) bu driver, sadece win 10 satın alsam olur mu ? yoksa driver yeniden indirecekmiyim ?

desteğin için tesekkür ederim :), birde ben win 10 key alsam şuanki win8 yukseltme yerinden mi gecis yapacagım yoksa fortmat atarak mı ? yeni bir bilgisayar aldığım için çoğu şeyleri bilmiyorum..

desteğin için tesekkür ederim :), birde ben win 10 key alsam şuanki win8 yukseltme yerinden mi gecis yapacagım yoksa fortmat atarak mı ? yeni bir bilgisayar aldığım için çoğu şeyleri bilmiyorum..

Varsa USB ile UEFI kurulum yap.

Windows varken UEFI yapamazsın.

Yanlış dedik :D

Buradan indirebilirsin.

Geri