Alınırİşyerindeki bilgisayar için almayı düşünüyorum. Bilgisayarda sadece dosya yazdırma işleri olacak. PDF, Word, e-devlet belge yazdırma işleri gibi basit işler. Bu işlemciyi önerir misiniz?
Ofiste yeterli olur o işlemci fiyatlarını bilmiyorum belki daha iyi alternatif işlemci vardırİşyerindeki bilgisayar için almayı düşünüyorum. Bilgisayarda sadece dosya yazdırma işleri olacak. PDF, Word, e-devlet belge yazdırma işleri gibi basit işler. Bu işlemciyi önerir misiniz?
Öneririm kesinlikle bütçe dostu bir işlemciİşyerindeki bilgisayar için almayı düşünüyorum. Bilgisayarda sadece dosya yazdırma işleri olacak. PDF, Word, e-devlet belge yazdırma işleri gibi basit işler. Bu işlemciyi önerir misiniz?
Yukseltceksen bilemem reis ben word isleri icin falan dedimAMD düşünüyorum yükseltmeye müsaitlik açısından.
Ofis sistemleri için öneririm. Zaten siz de o amaçla alıyorsunuz sanırım. Hem çok düşük güç tüketen hem yeterli performans veren bir model kendisi.İşyerindeki bilgisayar için almayı düşünüyorum. Bilgisayarda sadece dosya yazdırma işleri olacak. PDF, Word, e-devlet belge yazdırma işleri gibi basit işler. Bu işlemciyi önerir misiniz?
Ben 16 GB RAM ile destekleyeceğim. İndirimde görüp almıştım da . SSD de Kingston marka M.2 SSD. Anakartı da B450M düşünüyorum.Ofis sistemleri için öneririm. Zaten siz de o amaçla alıyorsunuz sanırım. Hem çok düşük güç tüketen hem yeterli performans veren bir model kendisi.
8GB RAM ve SSD ile desteklenirse çok iyi olur.
Bizim bütçe azdı biz 4GB RAM taktıkBen 16 GB RAM ile destekleyeceğim. İndirimde görüp almıştım da . SSD de Kingston marka M.2 SSD. Anakartı da B450M düşünüyorum.
mükemmel bir tercih fiyat performansİşyerindeki bilgisayar için almayı düşünüyorum. Bilgisayarda sadece dosya yazdırma işleri olacak. PDF, Word, e-devlet belge yazdırma işleri gibi basit işler. Bu işlemciyi önerir misiniz?