Neler Yeni

AMD beni üzme- Mesh Shading Teknolojisi!

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Amd kendini düzeltmezse mi :d bu saatten sonra düzeltmesine gerek yok kullanıcı olarak para verseler amd gpu kullanmam.
Para verip ürün alan kullanıcısını ***** yerine koyan başka firma görmedim.
Bende elimdekini çıkarttıktan sonra kullanmamda İlla kullanırım ben diyen arkadaşların gözünden yorum yaptım benide ayar etti aldığımdan beri

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,299
İsim
uwu
hocalarım rockstar gta v deki optimizasyonu yaparsa min rx5500xt 8gb/1660 olacağını düşünüyorum çünkü rockstar online kısımdan para kazanıyor optimizasyon ne kadar iyi olursa o kadar düşük kartlar oynatabilecek üstte min dediğim hikaye kısmı için online için 2060/rx5600xt fln olur diye tahmin ediyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Yeni nesil grafik teknolojilerini barındıran oyunları yüksek çözünürlükte yazılım desteği olmadan oynamak nerdeyse imkansız. Çuvalla para verip 4090 alıyosun cp2077 de her şeyi fulleyince dlss olmadan 50 FPS zor alıyosun. Bi dünya para verip de görüntü kalitesini düşürmek artık saçma geliyor bana. dlss 3.0 ve 3.5 açmaya mecbur kalıyo insan.

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Serkan
Gta 6 çok güzel bir oyun olacak orası kesin ama PS 5i de zorlamaz bence rahat bir şekilde açar yüksek ayarda

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Rockstar bu ya optimizasyona önem verir

TahinPekmez

80+ Silver
Yeni nesil grafik teknolojilerini barındıran oyunları yüksek çözünürlükte yazılım desteği olmadan oynamak nerdeyse imkansız. Çuvalla para verip 4090 alıyosun cp2077 de her şeyi fulleyince dlss olmadan 50 FPS zor alıyosun. Bi dünya para verip de görüntü kalitesini düşürmek artık saçma geliyor bana. dlss 3.0 ve 3.5 açmaya mecbur kalıyo insan.
en ayar oldugum nokta bu.. 1660 ti varken se ayar yapiyordum 6700xt varken de. ne degisti

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Ndivia önce ray tracing özelliğine çok yatırım yaptı donanım + yazılım şeklinde ilmek ilmek işledi şuan ekmeğini yiyor amd herşeyi yazılımla halletmeye çalışıyor şuan mesh shading tenolojisini kullanan oyunlar çıkmaya başladı bazı arkadaşlar kafayı vram olayına kafayı takmış daha doğrusu bozmuşlar 1080 ti vram olarak + kas gücü olarak hala çok güçlü kart ama yeni nesil oyunlardaki teknolojileri desteklemediği için patlıyor amd bu yolda ilerliyor vram vram diye yangın yapan arkadaşlar yarın patlarsa şaşırmam :)

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
Amd kendini düzeltmezse mi :d bu saatten sonra düzeltmesine gerek yok kullanıcı olarak para verseler amd gpu kullanmam.
Para verip ürün alan kullanıcısını ***** yerine koyan başka firma görmedim.
Batu hepimizi uyarmıştı

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar yeni ekran kartı alacaklar veya elindekini yükseltmek isteyen kişiler için yazmak istedim; ekran kartları her geçen gün gelişiyor sürekli de yeni oyunlar çıkıyor. Bizler iyi bir sistem kuralım 5 sene gitsin istiyoruz AMA bütçemizde ona göre oluyor tabi, daha garantisi bitmeden satıp üst modele geçmek istiyoruz ve bazı arkadaşlarımızda daha iyisi çıktı oynamasam da alayım hastalığı var. Alan wake 2 ve GTA 6 gibi oyunlar Mesh Shading teknolojisini kullanıyormuş. Hali hazırda Nvidia bu teknoloji için çalışıyor, 4000 serisi ekran kartlarına bunu güncelleyecek. Bu teknoloji RTX kısmını kullanıyormuş yani AMD nanayto. Çünkü AMD nin bu tarafı sıkıntılı.
GTA 6 akıcı oynamak için PS5 pro satın almak bile şart olabilir. yani 30 FPS-60 FPS olayı. Alan wake 2 de 5600 ile 6700xt sistemim bildiğin ağladı. 1080p orta ayarlarda bile dökülüyor. 5800x ile 6900xt 2k orta-yüksek karışık ayarda 65 FPS zor gördük bu ne laaa. Ham güç artık para etmiyor arkadaşlar, zortluyor.
7000 serisi AMD ye yükseltsem mi acaba diye iç geçirirken aklıma bu konu geldi ve paylaşmak istedim. Yani AMD nin FSR3.0'ı gördük ışıl ışıldı. O kadar para bayılıyoruz oyunu yükleyince yine grafik ayarlarıyla oynuyoruz, gözümüz sayaçta.

Bu video konu ile ilgili bölümden başlayacaktır. İzlemenizi tavsiye ederim. 6dk lık kısım
Saf güçte önemli, sadece teknolojiye güvenerek ekran kartı almamalıyız büyük yanlış ederiz. Hem güçlü bir kart, hemde yeni çıkan teknolojileri kullanan bir kart alınmalı. Yoksa al 4060 ı güçsüz ama dlss3 var yok o bu var şu var. Manasız.

Thecaxman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can Pordugan
şu video gören oldumu amd fsr 3.0 açık kaynaklı açtı ve şimdiden modcular denemeye başlamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom