Neler Yeni

amd biosdaki pbs nedir

Carla

80+
Arkadaşlar başlıktaki gibi biosdaki amd pbs nedir açtım ama zararı varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Gripen Hocam bakarmısınız

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bildiğim kadarıyla performansı arttırmaya yarayan bir ayar idi. Çok net hatırlamıyorum yanlış biliyor olabilirim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fotoğrafını atar mısın başka ayarla karıştırmayalım.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Voltaj arttırdığı için sıcaklığı yükseltebiliyor diye biliyorum. Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum ama muhtemelen doğrudur, bu mesajı yazdıktan sonra bakacağım ona.
Bi zararı varmı hocam kapatmalımıyım

Carla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amd pbs var görüyormusunuz ona tıkladıktan sonra enabled disabled var sadece zaten data exchange disabled enabled var o pbs bölümünü tıkladıktan sonra

@Mehmet Yılmaz bakarmısınız konuya

Voltaj arttırdığı için sıcaklığı yükseltebiliyor diye biliyorum. Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum ama muhtemelen doğrudur, bu mesajı yazdıktan sonra bakacağım ona.
Hocam

Attım

Ekler

• asus.png
    asus.png
    194.5 KB · Hit: 146

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İşlemci için otomatik overclock ayarı sanırım ama normalde CPU conf ya da ai tweaker bölümünden yapılıyor orada PBO diye geçiyor. Ezmodda direkt açıp kapatma butonu da olması lazım. Kısacası işlemci soğutucunuz iyiyse ve overclock işlerinden anlamıyorsanız deneyebilirsiniz ama işlemci soğutucunuz kötüyse hiç dokunmayın aşırı ısınacağından performans düşüşü bile yaşabilirsiniz.

Carla

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci için otomatik overclock ayarı sanırım ama normalde CPU conf ya da ai tweaker bölümünden yapılıyor orada PBO diye geçiyor. Ezmodda direkt açıp kapatma butonu da olması lazım. Kısacası işlemci soğutucunuz iyiyse ve overclock işlerinden anlamıyorsanız deneyebilirsiniz ama işlemci soğutucunuz kötüyse hiç dokunmayın aşırı ısınacağından performans düşüşü bile yaşabilirsiniz.
sıvı soğutma kullanıyorum işlemcimin ömrünümü kısalttım ben şimdi bu açıkken sıvı soğutma kullanıyodum şuan kapadım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kaç fanlı sıvı soğutma markası ne? Hayır işlemcinin ömrünü kısaltmadın . Açsan da sorun değil önemli olan oyun oynarken ya da başka işler yaparken max çıktığı sıcaklık değeri.

Carla

80+
Hocam şuan acayip korkuyorum zararmı verdim

kaç fanlı sıvı soğutma markası ne? Hayır işlemcinin ömrünü kısaltmadın . Açsan da sorun değil önemli olan oyun oynarken ya da başka işler yaparken max çıktığı sıcaklık değeri.
hocam 70 geçmiyor

2 fanlı sıvı soğutma biri bozuldu https://www.teknobiyotik.com/donani...ivi-sogutucu-sst-pf120-argb.html#!prettyPhoto bunun ikili fanı olan modeli vardı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam şuan acayip korkuyorum zararmı verdim

hocam 70 geçmiyor
Kardeşim hiç bir zarar vermedin korkacak bir şey yok ama yine de konularda bilgili değilsen işlemcini garanti dışına çıkartacak ayarlar ile oynama olsun bitsin.

Carla

80+
Kardeşim hiç bir zarar vermedin korkacak bir şey yok ama yine de konularda bilgili değilsen işlemcini garanti dışına çıkartacak ayarlar ile oynama olsun bitsin.
Birdaha oynamam hocam sizce açmalımıyım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
silverstone pf240 var yani öyle mi ? Biri bozuldu dediğin ne ? Fanlarından birisi çalışmıyor mu ? Öyleyse açma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom