Bi zararı varmı hocam kapatmalımıyım
Fotoğrafını atar mısın başka ayarla karıştırmayalım.
Hocam amd pbs var görüyormusunuz ona tıkladıktan sonra enabled disabled var sadece zaten data exchange disabled enabled var o pbs bölümünü tıkladıktan sonraFotoğrafını atar mısın başka ayarla karıştırmayalım.
HocamVoltaj arttırdığı için sıcaklığı yükseltebiliyor diye biliyorum. Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum ama muhtemelen doğrudur, bu mesajı yazdıktan sonra bakacağım ona.
AttımFotoğrafını atar mısın başka ayarla karıştırmayalım.
sıvı soğutma kullanıyorum işlemcimin ömrünümü kısalttım ben şimdi bu açıkken sıvı soğutma kullanıyodum şuan kapadımİşlemci için otomatik overclock ayarı sanırım ama normalde CPU conf ya da ai tweaker bölümünden yapılıyor orada PBO diye geçiyor. Ezmodda direkt açıp kapatma butonu da olması lazım. Kısacası işlemci soğutucunuz iyiyse ve overclock işlerinden anlamıyorsanız deneyebilirsiniz ama işlemci soğutucunuz kötüyse hiç dokunmayın aşırı ısınacağından performans düşüşü bile yaşabilirsiniz.
Hocam şuan acayip korkuyorum zararmı verdimİşlemci için otomatik overclock ayarı sanırım ama normalde CPU conf ya da ai tweaker bölümünden yapılıyor orada PBO diye geçiyor. Ezmodda direkt açıp kapatma butonu da olması lazım. Kısacası işlemci soğutucunuz iyiyse ve overclock işlerinden anlamıyorsanız deneyebilirsiniz ama işlemci soğutucunuz kötüyse hiç dokunmayın aşırı ısınacağından performans düşüşü bile yaşabilirsiniz.
hocam 70 geçmiyorkaç fanlı sıvı soğutma markası ne? Hayır işlemcinin ömrünü kısaltmadın . Açsan da sorun değil önemli olan oyun oynarken ya da başka işler yaparken max çıktığı sıcaklık değeri.
2 fanlı sıvı soğutma biri bozuldu https://www.teknobiyotik.com/donani...ivi-sogutucu-sst-pf120-argb.html#!prettyPhoto bunun ikili fanı olan modeli vardıkaç fanlı sıvı soğutma markası ne? Hayır işlemcinin ömrünü kısaltmadın . Açsan da sorun değil önemli olan oyun oynarken ya da başka işler yaparken max çıktığı sıcaklık değeri.
Kardeşim hiç bir zarar vermedin korkacak bir şey yok ama yine de konularda bilgili değilsen işlemcini garanti dışına çıkartacak ayarlar ile oynama olsun bitsin.Hocam şuan acayip korkuyorum zararmı verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 70 geçmiyor