Arkadaşlar B550 Anakart kullanıyorum bıos sürümüm eski chipsetimde eski chipseti güncellesem biosu güncellemeden herhangi bir sorun olur mu? biosu güncellememe sebebim güncellemesini bilmiyorum performans artışı olmuyor diye ama chipset güncelleyince azda olsa performans artışı yaşanıyormuş
Evet varda hocam bios sıkıntılı diyorlar o yüzden sorun yaşamadıgım için güncellemek istemiyorum sadece chipseti güncellemek istiyorum sorun olur mu bu
Hocam ben biosu güncellemeden chipeseti güncelleyebilir miyim diye sormuştum biosu güncellemek istemiyorum ayar bozarım diye yapmasınıda bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet varda hocam bios sıkıntılı diyorlar o yüzden sorun yaşamadıgım için güncellemek istemiyorum sadece chipseti güncellemek istiyorum sorun olur mu bu
Hocam gereklide bununda konusunu açmıştım performans arttışı sağlar mı diye bios update sağlamaz dediler bende güncellemesini bilmiyorum zaten pcdede bi sıkıntı yok o yüzden güncellemeyi düşünmüyorum bıosu
Hocam gereklide bununda konusunu açmıştım performans arttışı sağlar mı diye bios update sağlamaz dediler bende güncellemesini bilmiyorum zaten pcdede bi sıkıntı yok o yüzden güncellemeyi düşünmüyorum bıosu
Performans artışı da sağlamaz diyen bi halt bilmiyordur.
Stabilite arttırır ve artış da sağlayabilir, sorun yoksa güncellemeseniz de olur.
Chipset driver performans artışı sağlar yanılgınız da yanlış.
Driveri kurunca performans düşen PC ler de gördüm doğrusu (!)