ss alımda dosylaraı yuklemyıor foruma
sarhoşmusun dostum 4 aydır olmyuordu bısey durduk yere olmaay başaldı 2 gundurİşlemciden kaynaklanıyor olabilir bütün suçu ekran kartına atmayın. Ekran kartı tek başına çalışmıyor özellikle (darboğaz) dediğimiz olay yaşanıyorsa çok normal. Bak hiç bir şey yokken çıkıyorsa sıkıntı.
Şuan XMP açık mı? Bir de FPS limiti mi koydunMesaj otomatik birleştirildi:
ss alımda dosylaraı yuklemyıor foruma
Mesaj otomatik birleştirildi:
sarhoşmusun dostum 4 aydır olmyuordu bısey durduk yere olmaay başaldı 2 gundur
xmp limiti vardı kaldrıdım sonradan ama sonrasındakı ss atıolmyıor large margee bıseyler dıyorŞuan XMP açık mı? Bir de FPS limiti mi koydun
evet xmp açık 3200 mhz de çalışlıyro ramler kendı hızlarındaŞuan XMP açık mı? Bir de FPS limiti mi koydun
Şuan XMP açık mı? Bir de FPS limiti mi koydun
bur da daha dusuk olması lazı mdegılmı gpu frekansınınMesaj otomatik birleştirildi:
buyur hocam bu şekilde çözdüm olayı
Şuan bile fazla az onun sebebi ise işlemci darboğazı ve optimize. İşlemcin 1600AF değilde 5600 olsa mesela 300-350+ garantiMesaj otomatik birleştirildi:
buyur hocam bu şekilde çözdüm olayı
bur da daha dusuk olması lazı mdegılmı gpu frekansının
Normalde olmayan bişey di durduk yere nerden çıktı ki bu olayŞuan bile fazla az onun sebebi ise işlemci darboğazı ve optimize. İşlemcin 1600AF değilde 5600 olsa mesela 300-350+ garanti
Birde sistemi az önce yeniden başlattım şifre falan giremedim klavye kapandı hiç tepki alamadım klavyeden arkadan usb takma çıkarma sesi geliyorduŞuan bile fazla az onun sebebi ise işlemci darboğazı ve optimize. İşlemcin 1600AF değilde 5600 olsa mesela 300-350+ garanti
Bu kart garantiye gidecek gibi sorun ciddiye benziyor.Birde sistemi az önce yeniden başlattım şifre falan giremedim klavye kapandı hiç tepki alamadım klavyeden arkadan usb takma çıkarma sesi geliyordu
Sorun yok kiNormalde olmayan bişey di durduk yere nerden çıktı ki bu olay
Sanmam elinde başka kart varsa uzay montajda deneyebilirsinAcaba bu benim sistemw taktığım b350f rog strix sıkıntılı olabilir mi alalı 1 hafta oldu sistemede alınca taktım o zaman olurdu heralde
B450M S2H VARSanmam elinde başka kart varsa uzay montajda deneyebilirsin
HOCAM BU ARADA 200 FPS TE DROP YEMIYORUM SANKI BIOSA GIRDIM XMP DOCCP STANDART VARDI ONU sadece docpp yaptım artık yanlışmı yazıyorum bılmyıorum ama bır standart bırde yanında hıc bısey yazmayan avrdı duz olan ısectım suanlık drop gıbı bır mevzu yok gıbı derecesız gırdım bırde orda denıcemSanmam elinde başka kart varsa uzay montajda deneyebilirsin
dostum karta ihtiyacım yok belki alırım dedim elimde 1080 Ti var GTX 1650 Süper var RX580 var 6500XT yi ne yapıyım eskiden RTX 3080 Ti imda vardı ama sattım 4000 serisini bekliyomvalorant 40 50 dk dır da forza horızon oynuyorum drıverı son surum yaptım forzada 1 kez önumdekı yolun paketı geç geldı orda bır gecıkme hatası dıyee uyradı oyun benı tamam dedım bır hada vermedı sonra 140 120 fps arası takılıyor ama drop donma takılma hısstemedım adamlarla otobanda yarıstık hepsıne sapladım gt3 rs le soun yok gıbı sımdı bırdaha valo gircem
rx 570 le bu aynımı rx 570 kırkı cıkmış insan gibi bişey bu daha körpe ve ondan guncel ustune daha performanslı
bu yaptıgın boş sayesınde sana 2500e kart satıcağımı dusunuyorsan boşa hayellere dalma
valorantta hala berbat bir drop sorunu var