Neler Yeni

Çözüldü✓ amd den bıktım rx 6500 xt yi kaça satarım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ddu ile sil diyen vardı ondan öyle yaptım
Windows Update'in kurduğu sürücü ile çakışmış.
Şunu bir yapıp tekrar deneyin hocam.
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Ek olarak şu programı yükleyin. Windows Update'de AMD sürücü güncellemesi görünürse bu işlemlerden sonra gizleyin. https://www.mediafire.com/file/dphpottl6l2qc1n/wushowhide.diagcab/file
Bu alıntıdaki mesajı uygula kanka acele etmeden

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Sagittarius

80+ Silver
amd olarak değilde sorunu bulmak ya da bulabilmek önemli 2060 aldım 2 kere dondu sonra açılmadı iade ettim nvdia çözüm değilki yine nvidia alarak devam edebilir sorunun senin neyden bu hataları alıyorsun öğrenmen lazım çözülebiliyorsa çözülür yok olmuyorsa o zaman kurtul gitsin
Nvidia driver sorunu yok denecek kadar az
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkdaşalr amd den bıktım miğdem bulandı valla sınırden artık dayanamıyorum amd ye rx 6500 xt var elden cıksın artık 100 fps dusuk alayım nvıdıa kullanayım valla bıktım ya 1 2 günlük aralarla driver gg oluyor kafayı yıcem ya gtx 0150yi keşke satmasaydım dıyorum o kadar geldı artık bana ben bunu satıp geçen bahsettiğim gtx 1060 gb olanı alcam gına geldı artık hergun bu drıver kurulumu beklıyorum en az 30 dk alalı 4 ay olmadı ben cıldırdım artık cw vardı neyse dedim birde bu cıktı ne kadara gıder 4025 TL ye aldım zararım umrumda değil çok ta fazla zarar etmeden ne kadara vereyım bu kartı
2500 e bana bırak

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
valorant 40 50 dk dır da forza horızon oynuyorum drıverı son surum yaptım forzada 1 kez önumdekı yolun paketı geç geldı orda bır gecıkme hatası dıyee uyradı oyun benı tamam dedım bır hada vermedı sonra 140 120 fps arası takılıyor ama drop donma takılma hısstemedım adamlarla otobanda yarıstık hepsıne sapladım gt3 rs le soun yok gıbı sımdı bırdaha valo gircem

Size kalmış ama 2.7K Rx570 bulunuyor satmaniz zor olabilir ama dediğim gibi size kalmış
rx 570 le bu aynımı rx 570 kırkı cıkmış insan gibi bişey bu daha körpe ve ondan guncel ustune daha performanslı

Size kalmış ama 2.7K Rx570 bulunuyor satmaniz zor olabilir ama dediğim gibi size kalmış
bu yaptıgın boş sayesınde sana 2500e kart satıcağımı dusunuyorsan boşa hayellere dalma

valorantta hala berbat bir drop sorunu var

Son düzenleme:
Top Bottom