- Reaksiyon skoru
- 4,678
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sapphiremarka ne
sapphiremarka ne
Kartın bozuk olma ihtimali var direkt o zaman GARANTİ diye bir şey var denedin mi hic onu bole kartı gonderion sorun var mı bakıolar varsa yenisini falan yolluyolar güzel şey yanidriver çöküp duruyor attıgım fotodakı gıbı oluyor anlamsız sekılde 3 kez yasadım oyuna gıremedıgımde fark ettım bunu dx hatası verıyordu sonra amd uygulamasını bı acayım dedım uyumlu değilmi oyle bısey vardı saçma sapan
3e gidersapphire
driver son sürümde son kez şans vercem ddu ıle silip temız kurcam onarım yapmadan yine olursa geçmış olsun zaten nvıdıa geçme fıkrım var başttan berı bu son şansıbak mesela senin öyle olmuş ben 3 yıla yakındır 580 kullanıyorum 1.5 2 yıla yakın hiç bir sorun yaşamadım bu son zamanlarda sürekli çöküp duruyordu kart driver güncelledim 22.6.1 e 2 hafta oldu bir sorun olmadım inş almam sorunu bulup çözmek lazım bilmiyorum neden öyle oluyor sende tek tek denemeklazım
n11 den aldım bişey çıkmaz uğraşmaya deymez benceKartın bozuk olma ihtimali var direkt o zaman GARANTİ diye bir şey var denedin mi hic onu bole kartı gonderion sorun var mı bakıolar varsa yenisini falan yolluyolar güzel şey yani
hangi satıcıdan aldın önemli olan o iletişime geç uğraşmazsan ne elde edeceksindriver son sürümde son kez şans vercem ddu ıle silip temız kurcam onarım yapmadan yine olursa geçmış olsun zaten nvıdıa geçme fıkrım var başttan berı bu son şansı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
n11 den aldım bişey çıkmaz uğraşmaya deymez bence
Sorunumun kaynağı büyük ihtimalle anakart yazılımının RAM'lerle alakasıydı benim, nasıl tespit ettiniz diye sorarsanız? MSİ B450M-A Pro Max anakartımı hangi BİOS sürümüne kurarsam kurayım bu kısım full böyleydi (fotoğraf 1). DDR4-2400 MHZ. Sonra MSİ Windows 11 için BİOS hazırlamaya başladı ve 1.2.0.5 AMD ComboAM4PIV2 adlı BİOS sürümü yayınladı ve kurdum. O zamandan beri RAM değerlerim 3200 MHZ olarak değişti ve bir daha çökme hatası mavi ekran hatası vb. bir problem yaşamadım.6-7 uğraşmış olman bile başlı başına bir saçmalık. O kadar para veriyorsunuz bu kartlara neden böyle sorunlar yaşayasın ki, saçmalık.
3000 civarına gider.ben hergun hergun bunla uğraşamam laptopta var amd aynısını ondada yasadım kaç kez evde internet yok telefondan gırıyorum hergun internet harcama luksum yok bu saçmalığa keşke almasaydım şuan onume git 6k ya rtx 3050 koy yanındada 5k ya 6600xt ver 3050 tek geçerım bu saatten sonra amd ekran kartı benım için bitti
ne kadara satarım sızce bu kartı
bios son sürümde çokmeden kastım mavı ekran değil pc yi açtım az işim avrdı uykuya geçmış açtım sonra valorant gıreyım dedım taak dıye dx 11.1 mi oyle bır hata ilk oldugunda dx kurcaktım sonra bısey oldu aygıt yonetıcısıne gırdım ekran kartı drıver ggSorunumun kaynağı büyük ihtimalle anakart yazılımının RAM'lerle alakasıydı benim, nasıl tespit ettiniz diye sorarsanız? MSİ B450M-A Pro Max anakartımı hangi BİOS sürümüne kurarsam kurayım bu kısım full böyleydi (fotoğraf 1). DDR4-2400 MHZ. Sonra MSİ Windows 11 için BİOS hazırlamaya başladı ve 1.2.0.5 AMD ComboAM4PIV2 adlı BİOS sürümü yayınladı ve kurdum. O zamandan beri RAM değerlerim 3200 MHZ olarak değişti ve bir daha çökme hatası mavi ekran hatası vb. bir problem yaşamadım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
şimdiye kadar olmayan bır hata ve aynı sıstemde 1050 takılkıydı ramlerı yenı aldım ram desen olamaz cunku eskı ramdede yasadımBence hemen kartı ve markayı suçlama sonuçta bu hatanın bir sürü nedeni olabilir.
Uyku moduna geçmeyi kapar mısın? Uyku modu sorunlu diye biliyorum AMD kanadında. Tekrar uyanınca sorun olabiliyordu kartlarda. Bir de hızlı başlatmayı kapatıp son BIOS sürümüne geç. Bir de 6500xt ne sorun yaşayan gördüysem hepsinin ortak noktası PCI 3.0 olması şuana kadarbios son sürümde çokmeden kastım mavı ekran değil pc yi açtım az işim avrdı uykuya geçmış açtım sonra valorant gıreyım dedım taak dıye dx 11.1 mi oyle bır hata ilk oldugunda dx kurcaktım sonra bısey oldu aygıt yonetıcısıne gırdım ekran kartı drıver gg
şimdiye kadar olmayan bır hata ve aynı sıstemde 1050 takılkıydı ramlerı yenı aldım ram desen olamaz cunku eskı ramdede yasadım
Şu hatayı mı verdi? AMD uygulamasını açınca.bios son sürümde çokmeden kastım mavı ekran değil pc yi açtım az işim avrdı uykuya geçmış açtım sonra valorant gıreyım dedım taak dıye dx 11.1 mi oyle bır hata ilk oldugunda dx kurcaktım sonra bısey oldu aygıt yonetıcısıne gırdım ekran kartı drıver gg
uyku derkenb kasa çalısıyordu ama goruntu gelmıyor ya o tarz az oncede yıne aynı uykuya gırmış mouse klavye bastım açılmadı reset attım on tustan acıldı valoya niyetlendım drıver gg olmuşltuUyku moduna geçmeyi kapar mısın?
evetŞu hatayı mı verdi? AMD uygulamasını açınca.
Alıntıyı görüntüle