Neler Yeni

Çözüldü✓ amd den bıktım rx 6500 xt yi kaça satarım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
uyku derkenb kasa çalısıyordu ama goruntu gelmıyor ya o tarz az oncede yıne aynı uykuya gırmış mouse klavye bastım açılmadı reset attım on tustan acıldı valoya niyetlendım drıver gg olmuşltu
Güç planını düzenle yaz arama yerine. Şu ikisini kapalı yap
1659561038230.png

Can...

80+ Platinum
Uyku moduna geçmeyi kapar mısın? Uyku modu sorunlu diye biliyorum AMD kanadında. Tekrar uyanınca sorun olabiliyordu kartlarda. Bir de hızlı başlatmayı kapatıp son BIOS sürümüne geç. Bir de 6500xt ne sorun yaşayan gördüysem hepsinin ortak noktası PCI 3.0 olması şuana kadar :D
bios en son surumde uykuyu nasıl kapatıyoduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güç planını düzenle yaz arama yerine. Şu ikisini kapalı yap
Alıntıyı görüntüle
ryzen balanced ne

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bios en son surumde uykuyu nasıl kapatıyoduk
Üstte mesajım var. Ayrıca driver only kurulum da yapabilirsin. RADEON ayarları olmuyor ama Driver yüklü oluyor. RSR falan kullanamıyorsun eksisi bu. Artısı daha stabil ve küçük boyutlu oluşu. Normalde Relive' da gidiyor sanırım öyle yapınca ama senin kart zaten desteklemiyor sıkıntı yok

Can...

80+ Platinum
Üstte mesajım var. Ayrıca driver only kurulum da yapabilirsin. RADEON ayarları olmuyor ama Driver yüklü oluyor.
sildim şuan ekran kartının her dosyasını aygıt yonetıcısındende kaldırdım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin
uyku derkenb kasa çalısıyordu ama goruntu gelmıyor ya o tarz az oncede yıne aynı uykuya gırmış mouse klavye bastım açılmadı reset attım on tustan acıldı valoya niyetlendım drıver gg olmuşltu

evet
Windows Update'in kurduğu sürücü ile çakışmış.
Şunu bir yapıp tekrar deneyin hocam.
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Ek olarak şu programı yükleyin. Windows Update'de AMD sürücü güncellemesi görünürse bu işlemlerden sonra gizleyin. https://www.mediafire.com/file/dphpottl6l2qc1n/wushowhide.diagcab/file

Can...

80+ Platinum

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
ben hergun hergun bunla uğraşamam laptopta var amd aynısını ondada yasadım kaç kez evde internet yok telefondan gırıyorum hergun internet harcama luksum yok bu saçmalığa keşke almasaydım şuan onume git 6k ya rtx 3050 koy yanındada 5k ya 6600xt ver 3050 tek geçerım bu saatten sonra amd ekran kartı benım için bitti

ne kadara satarım sızce bu kartı
helal be hocam aynılarını düşünüyorum amd driver sorunları rx 6000 serisinde düzeldi diyen arkadaşlara selamlar

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
arkdaşalr amd den bıktım miğdem bulandı valla sınırden artık dayanamıyorum amd ye rx 6500 xt var elden cıksın artık 100 fps dusuk alayım nvıdıa kullanayım valla bıktım ya 1 2 günlük aralarla driver gg oluyor kafayı yıcem ya gtx 0150yi keşke satmasaydım dıyorum o kadar geldı artık bana ben bunu satıp geçen bahsettiğim gtx 1060 gb olanı alcam gına geldı artık hergun bu drıver kurulumu beklıyorum en az 30 dk alalı 4 ay olmadı ben cıldırdım artık cw vardı neyse dedim birde bu cıktı ne kadara gıder 4025 TL ye aldım zararım umrumda değil çok ta fazla zarar etmeden ne kadara vereyım bu kartı
DRİVER 22.7.1 mi değilse yapın ayrıca bazı Nvidia kartlar da sorunlu olabiliyo tek bir sorun yuznden amdye suç atmayın Nvidia karttan çok çekip amdye geçtikten sonra çok rahatlayan tanidiklarim da var bende de AMD var çok şükür hiç sorun yaşamadım şu ana kadar ayrıca bir tavsiye DRİVER guncellerken ddu dan eskisini silin sonra yükleyin eskisini silmezseniz sapitabiliyo amd

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,029
İsim
Emre Zengin

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ben de nvidiada çok sorun yaşadım. Elektronik işi şans işi biraz malesef ama sizin sorununuz internet olmadığı için güncellemeleri alamıyor olmanızdan kaynaklı da olabilir

Can...

80+ Platinum
Ben de nvidiada çok sorun yaşadım. Elektronik işi şans işi biraz malesef ama sizin sorununuz internet olmadığı için güncellemeleri alamıyor olmanızdan kaynaklı da olabilir
her açtıgımda ınternetı bağlıyorum guncellemelerı yapıyorum

Yukarıda yazdığımı uygulayıp tekrar dener misiniz hocam harfi harfine.
Üstte mesajım var. Ayrıca driver only kurulum da yapabilirsin. RADEON ayarları olmuyor ama Driver yüklü oluyor. RSR falan kullanamıyorsun eksisi bu. Artısı daha stabil ve küçük boyutlu oluşu. Normalde Relive' da gidiyor sanırım öyle yapınca ama senin kart zaten desteklemiyor sıkıntı yok
ddu ile sildım suruculerı ne yapmalıyım suan ekran kartı driveri kurulu değil siteden sürücümü indireyim

ddu ile sildım suruculerı ne yapmalıyım suan ekran kartı driveri kurulu değil siteden sürücümü indireyim
22.6.1 sürümü var

22.6.1 sürümü var
sürücüyü indirdim kuruyorum şuan

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

22.6.1 sürümü var

sürücüyü indirdim kuruyorum şuan
Dayı sen niye bizim dediğimizi yapmıyon adam sana yukarda yazmış ne yapman gerektiğini

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,918
Üyeler
167,219
Son üye
hatic100
Top Bottom