peki deneyip geliyoruzbaştan 2. ve 3.
Dostum bu kadar uğraşmaya gerek yok ddu'da bir şey değiştirmeden normal olarak driver silecek. Gelişmiş sistem ayarlarından windows driver update kapatıp driver kuracak niye bu kadar uzattın ki. Eski driver veya sınırlı driver kurmasına da gerek yok 5 tane amd kart kullandım hiç sorun yaşamadım. Amd kullanan arkadaşlarımada bunları yaptırıyorum 0 sıkıntıtamamdır bekliyorum
güvenli moddan ddu ile driverı sildik şimdi tekrar güvenli moda girip mi driver kuralım yoksa normal direkt mi kuralımtamamdır bekliyorum
zaten monitör ayarlarına karışmadık kuruyoruz driverıyok güvenli moda girme
sen indir sürücüyü sonra açıldıktan sonra minimal install kurun
bu arada sürücü kurmadan önce monitör ayarlarından varsayılana döner misin
kanka discord var mı ya bir şekilde olmuyor olmadı geneyok güvenli moda girme
sen indir sürücüyü sonra açıldıktan sonra minimal install kurun
bu arada sürücü kurmadan önce monitör ayarlarından varsayılana döner misin
ddu ile denedik daha iyisi yok zaten benim bildiğim sizin discord var mı hocam çözemedikamd cleanup utility ile temizlemeyi denedin mi sürücüleri?
amd cleanup ile silsin 23.7.1 indirsin sorun yaşama ihtimali yok.Arkadaşımın bi anda ekranı kararmış sonra çözünürlük felan sıfırlanmış şimdi şöyle bir hata veriyor amd control centera da girilmiyor arkadaşımın sistemi r5 5500 rx 6500 xt yardım edin
Alıntıyı görüntüle
amd cleanup utility direk kendi programı var.ddu ile denedik daha iyisi yok zaten benim bildiğim sizin discord var mı hocam çözemedik