AMD DRIVER VS NVIDIA DRIVER

LuckySs

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar yeni sistem alacağım hayırlısıyla ekran kartı olarak AMD RX 5700XT olacak inşallah ve ben normalde NVIDIA kullanıcısıyım AMD neredeyse hiç kullanmadım hiçbir fikrim yok AMD sürücüleri hakkında
hangi driver daha iyi ve AMD driverından biraz bahsederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar yeni sistem alacağım hayırlısıyla ekran kartı olarak AMD RX 5700XT olacak inşallah ve ben normalde NVIDIA kullanıcısıyım AMD neredeyse hiç kullanmadım hiçbir fikrim yok AMD sürücüleri hakkında
hangi driver daha iyi ve AMD driverından biraz bahsederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Nvidia daha iyi driver konusunda.Fakat amdnin eskisi kadar çok driver sıkıntısı yaşayan kullanıcısı yok.

Nvidia daha iyi driver konusunda.Fakat amdnin eskisi kadar çok driver sıkıntısı yaşayan kullanıcısı yok.
Aynen ben 2015 senesinde AMD kullanıyordum çıldırıyordum şimdi duyduğuma göre AMD baya iyi bir derecede halletmiş ama yeni AMD sürücleri hakkında hiçbir bilgim yok AMD kullanan birisi NVIDIA'dan farkları ne olduğunu söylerse sevinirim.

Nvidia tam sürüm çıkarır kartları pü pü yapar.
AMD 1 tık sorunlu çıkarır işin sonucunda kartın gücü %10'dan fazla artar :D
Vega56 bunun en iyi örneğidir.

Nvidia tam sürüm çıkarır kartları pü pü yapar.
AMD 1 tık sorunlu çıkarır işin sonucunda kartın gücü %10'dan fazla artar :D
Vega56 bunun en iyi örneğidir.
Aynen NVIDIA o yönden sıkıntılı bazen CSGO da 200fps alıyorum bazen 250fps garip oluyor :)

Al birini vur ötekine.

Aynen NVIDIA o yönden sıkıntılı bazen CSGO da 200fps alıyorum bazen 250fps garip oluyor :)
Bence nvidia alkollü yapıyor driverleri
Arada sıpıtıyı kart 200 alıyom bi driver geliyo 300 alıyom sonra yeni geliyo 250 alıyom saçma sapan dksks

Saf güç olarak ve fiyat olarak AMD kartlar daha uygun oluyor. Driver konusunda biraz bilginiz varsa sıkıntı çekmezsiniz AMD'de. AMD alabilirsin.

Geri