Yardım AMD Driverımda sorun var

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, 1 haftadır olan bu sorun bir türlü çözülmedi. AMD driverımda kayıt vs. alan insanım fakat her seferinde driverdan hiç bir şey yapamıyorum. Fotoğrafları bıraktım. Win 11 den dolayıdır belki diye win 10 a geçtim fakat durum aynı. ddu ile kaldırıp tekrar da yükledim fakat değişen bir şey olmadı. İlk başta normal olması gerektiği gibi çalışıyor sonra bozuluyor. Çözümü var mıdır acaba ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    882.9 KB · Hit: 59
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    304 KB · Hit: 59
İndirdiğiniz Driverlar WHQL ibareli mi, yoksa Optional mı?

22.1.2 sürümünü mü indirdin?

Pek alakası yok ama RX 570-580'de 10 aydır 21.4.1 WHQL sürümünü kullanıyorum, gayet güzel. Tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem DDU ile bu sürücüyü komple kaldırıp 21.4.1 WHQL kurmanız.

Büyük ihtimalle Windows da sürücü kurduğu için çalışıyor. Windows ayarlarından uygulama kaldır kısmına girip arama yerine "AMD" yazıp çıkan sonuçları ss olarak atabilir misiniz?

Pek alakası yok ama RX 570-580'de 10 aydır 21.4.1 WHQL sürümünü kullanıyorum, gayet güzel. Tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem DDU ile bu sürücüyü komple kaldırıp 21.4.1 WHQL kurmanız.
yaptım kaç kez işe yaramadı
Büyük ihtimalle Windows da sürücü kurduğu için çalışıyor. Windows ayarlarından uygulama kaldır kısmına girip arama yerine "AMD" yazıp çıkan sonuçları ss olarak atabilir misiniz?
Driver'ım güncel zaten fakat durum böyle oluyor anlamadım

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    8 KB · Hit: 25
Bende de aynısı olmuş, bir sonraki güncellemede düzelir umarım.

Hani bir laf var ya üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun işte üç kuruş fazla olsun nvidia olsun :kekw:

Hani bir laf var ya üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun işte üç kuruş fazla olsun nvidia olsun :kekw:
aynı zamanda bu galiba benim ekran kartımdan dolayı. Bazen görüntüyü monitöre vermiyor. 2 monitörde de oldu, 2 HDMI 1 DP kablosunda da yaptı aynısını.

Geri