bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Reis bazı arkadaşlar stabil çalışan bir sürücüyü kurup daha sonra güncellemezsek stabil sorunsuz bir deneyim yaşayacağımızı belirtmişler.O kadar sık değil ama biraz can sıkıyor açıkçası.
İlk önce ekran çözünürlüğü durduk yere 480P ye düştü onu düzeltmeye uğraştım. Bu olay 2-3 kez daha oldu ama bir kez çözümü bulunca hemen hallettim tabi.
Sonra monitörde ani parlamalar vs olmaya başladı özellikle bide izlerken. AMD Freesync stabil çalışmıyormuş onu kapatınca düzeldi o da.
Birkaç saat önce fark ettim bir de benim monitör 120Hz çalışıyormuş şuan 144Hz modu yok ona bakacağım şimdi
Ek olarak oyunlarda biraz stabilite problemi oluyor şuan. Aniden ekran kartı hızı düşüp FPS Drop yaşatıyor. Birkaç oyunda oldu aynı durum sürücü kaynaklı dediler forumda ona da bakacağım.
Yani kısacası sisteme takıp kullanacağın bir ekran kartı lazımsa Nvidia al. Arada bu sorunları çözerim arada yüksek FPS ile oyun oynarım dersen AMD al.
Birkaç sürücü denedim bulamadım daha. Bir de stabil sürücü bulup güncellememe diye bir olay yok. Sürücün eski olursa bu sefer de yeni oyunlara kartın yeni sürücü ile optimize edilemeyecek o oyunlarda yine sorun çıkacak.Reis bazı arkadaşlar stabil çalışan bir sürücüyü kurup daha sonra güncellemezsek stabil sorunsuz bir deneyim yaşayacağımızı belirtmişler.
Sen stabil bir sürüm bulup denedinmi belki şuan senin driver sürümü sıkıntılıdır
Bir yandan o da doğruBirkaç sürücü denedim bulamadım daha. Bir de stabil sürücü bulup güncellememe diye bir olay yok. Sürücün eski olursa bu sefer de yeni oyunlara kartın yeni sürücü ile optimize edilemeyecek o oyunlarda yine sorun çıkacak.
Berbat bir kart diyemem kesinlikle. Ucuz ve performanslı sonuçta. Ama alınacaksa Nvidia kadar stabil olmadığı bilinmeli.Bir yandan o da doğru
Neresinden tutarsan tut elinder kalır diyorsun yani öylemi ?
6000 Serisinden umutluyum aslında almayı da düşünüyordum
AMD yi sevmedim hocam sadece alacağım kart 6700 XT nvidia tarafındaki rakibinden çok daha ucuz yoksa bende nvidiacıyım.Berbat bir kart diyemem kesinlikle. Ucuz ve performanslı sonuçta. Ama alınacaksa Nvidia kadar stabil olmadığı bilinmeli.
Ben birdaha kart alacak olsam Nvidia alırdım mesela. Ama bazısı da ben AMD yi çok sevdim diyebilir saygı duyarım.
Sizin için demedim onuAMD yi sevmedim hocam sadece alacağım kart 6700 XT nvidia tarafındaki rakibinden çok daha ucuz yoksa bende nvidiacıyım.
Biliyorum sıkıntı yokSizin için demedim onu
yok kanka katılmıyorum 2 yıldık aynı kartı kullanıyom sorun oluşmadı.AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum
Hayır kanka milleti galeyana getirmek için açtığın konuya bak Napalım rx6600xt den daha pahalı ve daha güçsüz 3060mı alalım?? neymiş RTX var AMD adamdır. bom boş konuAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum
Konudan cidden bunu anladıysan konudan çıkıp istediğin kartı alabilirsin. Amacım Nvidia kartla sistem toplamaya çalışan kişilere forumdaki konularda neredeyse zorla AMD kart önerilmesine tepki göstermek.yok kanka katılmıyorum 2 yıldık aynı kartı kullanıyom sorun oluşmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır kanka milleti galeyana getirmek için açtığın konuya bak Napalım rx6600xt den daha pahalı ve daha güçsüz 3060mı alalım?? neymiş RTX var AMD adamdır. bom boş konu