Neler Yeni

AMD ekran kartı almayın!!!

SadeceSeyf

80+ Gold
sistemdeki diğer parçaların neler benimde az one geldi kart asus dual 6700xt hiç açmadım diğer parçaları(işlemci anakart ram kasa) temin edince o zaman açayım diyorum birde iade başvuruları ne zaman başlıyor
2 temmuz. Ruşen 5. 5600 var hocam 32 GB ram b550m mortar anakart

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ok dad

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
Aslında tensor çekirdekleri farkıda var yanılmıyorsam amd de rtx kartlara nazaran yoktu o çekirdekler zaten sonuç dlss e çıkiyor

SadeceSeyf

80+ Gold
bende 5600 b550 anakart almayı düşünüyorum 2k monitörüm yok şimdilik 1080p de kullansam performansı nasıl olur ?
Yok hocam görüntü kaybın olur en fazla. Hikayeli oyunlarda zaten problem olmuyor. Sadece online bir kaç oyunda darboğaz yiyoruz. Ama şuan 165 hz üstü bir fps aldığım için o darboğazi fazla hissetmiyorum 6600 XT daha belirgindi

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Amd mi bir daha asla!
Rx 6700 xt aldım sıfır sistem alırken pişmanlığımla yaşıyorum.
Ha şunu söylemeliyim oyun performansı mükkemmellll diyebilirim ama ben yayın yaptığım için yayın kısmı rezalet.
Pikselleşmeden ötürü bu yorumum, ileride nvidia gibi mükemmel hale getirilir o zaman eyvallah.

Amd rx 6700 xt kartım nvidia ile değiştirilir garantisi devam etmektedir. Haha

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
mahmut
Yok hocam görüntü kaybın olur en fazla. Hikayeli oyunlarda zaten problem olmuyor. Sadece online bir kaç oyunda darboğaz yiyoruz. Ama şuan 165 hz üstü bir fps aldığım için o darboğazi fazla hissetmiyorum 6600 XT daha belirgindi
5600xle tomahawk b550 kullanıyordum sonra sattım onları çok memnundum o işlemcide 1voltta 4.2 ghzde calıstırıyordum şimdi baktım cok pahalı olmuş 5600 de sanırım x e yakınmış 6-7k bütçeye dediğim parçaları almaya bakıcam gamepower 27 inç 1080 p 144hz monitörüm var o idare eder gibi maaşlara zam geldikten sonra da bakıcaz artık 2k ama kartı açmadım ilk defa böyle büyük bir kutuda kart gördüm gtx 1660 ti super vardı hepsi küçücüktü geri ödeme için kutusunu açmadan da başvuru yapılabiliyor mu yoksa daha once msida kurulu şekilde fotoğraflar istemişlerdi seri numaralarını falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir
AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
ok kanka

SadeceSeyf

80+ Gold
5600xle tomahawk b550 kullanıyordum sonra sattım onları çok memnundum o işlemcide 1voltta 4.2 ghzde calıstırıyordum şimdi baktım cok pahalı olmuş 5600 de sanırım x e yakınmış 6-7k bütçeye dediğim parçaları almaya bakıcam gamepower 27 inç 1080 p 144hz monitörüm var o idare eder gibi maaşlara zam geldikten sonra da bakıcaz artık 2k ama kartı açmadım ilk defa böyle büyük bir kutuda kart gördüm gtx 1660 ti super vardı hepsi küçücüktü geri ödeme için kutusunu açmadan da başvuru yapılabiliyor mu yoksa daha once msida kurulu şekilde fotoğraflar istemişlerdi seri numaralarını falan
1080 iadere eder kanka böyle devam

SadeceSeyf

80+ Gold

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom