Yazılım farkı var arada ciddi.Ne alaka şimdi
Yazılım farkı var arada ciddi.Ne alaka şimdi
2 temmuz. Ruşen 5. 5600 var hocam 32 GB ram b550m mortar anakartsistemdeki diğer parçaların neler benimde az one geldi kart asus dual 6700xt hiç açmadım diğer parçaları(işlemci anakart ram kasa) temin edince o zaman açayım diyorum birde iade başvuruları ne zaman başlıyor
Aslında tensor çekirdekleri farkıda var yanılmıyorsam amd de rtx kartlara nazaran yoktu o çekirdekler zaten sonuç dlss e çıkiyorAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum
bende 5600 b550 anakart almayı düşünüyorum 2k monitörüm yok şimdilik 1080p de kullansam performansı nasıl olur ?2 temmuz. Ruşen 5. 5600 var hocam 32 GB ram b550m mortar anakart
Yok hocam görüntü kaybın olur en fazla. Hikayeli oyunlarda zaten problem olmuyor. Sadece online bir kaç oyunda darboğaz yiyoruz. Ama şuan 165 hz üstü bir fps aldığım için o darboğazi fazla hissetmiyorum 6600 XT daha belirgindibende 5600 b550 anakart almayı düşünüyorum 2k monitörüm yok şimdilik 1080p de kullansam performansı nasıl olur ?
5600xle tomahawk b550 kullanıyordum sonra sattım onları çok memnundum o işlemcide 1voltta 4.2 ghzde calıstırıyordum şimdi baktım cok pahalı olmuş 5600 de sanırım x e yakınmış 6-7k bütçeye dediğim parçaları almaya bakıcam gamepower 27 inç 1080 p 144hz monitörüm var o idare eder gibi maaşlara zam geldikten sonra da bakıcaz artık 2k ama kartı açmadım ilk defa böyle büyük bir kutuda kart gördüm gtx 1660 ti super vardı hepsi küçücüktü geri ödeme için kutusunu açmadan da başvuru yapılabiliyor mu yoksa daha once msida kurulu şekilde fotoğraflar istemişlerdi seri numaralarını falanYok hocam görüntü kaybın olur en fazla. Hikayeli oyunlarda zaten problem olmuyor. Sadece online bir kaç oyunda darboğaz yiyoruz. Ama şuan 165 hz üstü bir fps aldığım için o darboğazi fazla hissetmiyorum 6600 XT daha belirgindi
ok kankaAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum
1080 iadere eder kanka böyle devam5600xle tomahawk b550 kullanıyordum sonra sattım onları çok memnundum o işlemcide 1voltta 4.2 ghzde calıstırıyordum şimdi baktım cok pahalı olmuş 5600 de sanırım x e yakınmış 6-7k bütçeye dediğim parçaları almaya bakıcam gamepower 27 inç 1080 p 144hz monitörüm var o idare eder gibi maaşlara zam geldikten sonra da bakıcaz artık 2k ama kartı açmadım ilk defa böyle büyük bir kutuda kart gördüm gtx 1660 ti super vardı hepsi küçücüktü geri ödeme için kutusunu açmadan da başvuru yapılabiliyor mu yoksa daha once msida kurulu şekilde fotoğraflar istemişlerdi seri numaralarını falan
dostum i5 12600 işlemci 3700 e buldum nasıl sence iyi olur mu bu ekran kartına1080 iadere eder kanka böyle devam
Kanka @DerratiX bu arkadaşa sor ben işlemcilerden pek anlamıyorum. YouTube bakar alırım bendostum i5 12600 işlemci 3700 e buldum nasıl sence iyi olur mu bu ekran kartına
TamamAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.