SadeceSeyf
80+ Gold
sfdfdgsdfsSiparişim yeni geldi. Bu posttan sonra hemen iade ediyorum.
sfdfdgsdfsSiparişim yeni geldi. Bu posttan sonra hemen iade ediyorum.
Marka model nedir?Neyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
DualMarka model nedir?
Asus Dual 6700XT.Marka model nedir?
Ne alaka şimdiApple ile Android gibi düşünsünler
Hocam 6 bin daha fazla verin 13k ya 3070 neden almıyorsun bu nvidiaya yapılamazNeyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
Aradaki fiyat farkını iyice açıyorsunuz varya. 13k ya 3070 ti alır adam. Ha mantıklı mıdır tartışılır o ayrı.Hocam 6 bin daha fazla verin 13k ya 3070 neden almıyorsun bu nvidiaya yapılamaz
Hocam Asus dual e göre farkı yazdım 6700xt de ama en az 4 k fark var paran varsa al kardeşim NvidiaAradaki fiyat farkını iyice açıyorsunuz varya. 13k ya 3070 ti alır adam. Ha mantıklı mıdır tartışılır o ayrı.
Kral almayı düşünüyorum 6700 XT hata veriyormu ?6600 XT den 6700 XT geçtim arkadaşlar o kadar driver hatasına rağmen tüh.... Canavar bunlar canavar. Diğer fotoğrafı yükleyemiyorum dosya boyutu çok büyük diyor. Tabi ki büyük 6700 xt asus sonuçta falan dfgsdfasf
6000 serisi kullandığım için bende cevap vereyim, 3.5 aydır falan kullanıyorum. en başta 1-2 kere wattman hatası aldım. Windows sürümü kaynaklıydı. Windowsu güncelledim ve sorunum düzeldi. Daha sonra hiç problem yaşamadım. hala devam ediyorum kullanmaya sağlıklı şekilde.Kral almayı düşünüyorum 6700 XT hata veriyormu ?
6000 Serisinde bayağı azaltıldı deniyor sende durumlar ne ?
Kral 3070 gücünde bir karttan bahsediyoruz performans olarak çok iyi.6000 serisi kullandığım için bende cevap vereyim, 3.5 aydır falan kullanıyorum. en başta 1-2 kere wattman hatası aldım. Windows sürümü kaynaklıydı. Windowsu güncelledim ve sorunum düzeldi. Daha sonra hiç problem yaşamadım. hala devam ediyorum kullanmaya sağlıklı şekilde.
Çözmesi zor değil reis. En basit çözüm yöntemleri MHz düşürmek veya Driver'ı silip yüklemek.Kral 3070 gücünde bir karttan bahsediyoruz performans olarak çok iyi.
Gidip 3060 almak istemiyorum 6700 XT varken.
Bu Watmann Çözmesi çok zor bir hata mı ?
Olduki başıma geldi çok uğraştırırmı usandıracak kadar lanet bir hata mı ?
İnanırmısın şuan pc de ATI RADEON 7350 var 5-6 senedir bir kere wattman görmedim bunda ?
Uzun zaman sonra sistem dizeceğim adam akıllı olsun istiyorum.