Neler Yeni

Öneri AMD Ekran Kartı Driver Saçmalığı

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
İyi günler DA Forum. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum fakat sizlerin de çözmesi için yazıyorum.. AMD de ne zaman driver güncellesem bir süre sonra oyunlarda fps drop yemeye başlıyorum ben bu sorunu şu şekilde çözdüm;
Screenshot_1.png gördüğünüz gibi driveri ilk kururken iki tane seçenek var. bu seçenekler her yeni güncellemede yenileniyor dikkat ettiyseniz birinde reccomended yani önerilen diğerinde ise optional yani tercihinize bırakılmış seçenek var. Çoğu zaman aralarında 1 ay falan oluyor ben ne zaman yeni sürümü kursam kasma oluyor o yüzden reccomended yazanı kuruyorum ve sorunlarımın çoğu düzelmiş oluyor belki sizde de oluyordur.

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
bende direk kendi kendine driver siliniyor bazen mavi ekran yiyorum cidden bozuk amd driverı

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Sistem özellikleri nedir?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İyi günler DA Forum. Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilmiyorum fakat sizlerin de çözmesi için yazıyorum.. AMD de ne zaman driver güncellesem bir süre sonra oyunlarda fps drop yemeye başlıyorum ben bu sorunu şu şekilde çözdüm;
Alıntıyı görüntüle gördüğünüz gibi driveri ilk kururken iki tane seçenek var. bu seçenekler her yeni güncellemede yenileniyor dikkat ettiyseniz birinde reccomended yani önerilen diğerinde ise optional yani tercihinize bırakılmış seçenek var. Çoğu zaman aralarında 1 ay falan oluyor ben ne zaman yeni sürümü kursam kasma oluyor o yüzden reccomended yazanı kuruyorum ve sorunlarımın çoğu düzelmiş oluyor belki sizde de oluyordur.
Optional zaten adı üstünde Recommended ise tavsiye edilen demek. Optional olanlar BETA sürüm. RX 6000 kullanıcıları için.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Optional zaten adı üstünde Recommended ise tavsiye edilen demek. Optional olanlar BETA sürüm. RX 6000 kullanıcıları için.
anladım bilgilendirme için sağ ol. fakat neden r7 370 ekran kartımın driverini indirirken rx 6000 beta sürümünü görüyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
anladım bilgilendirme için sağ ol. fakat neden r7 370 ekran kartımın driverini indirirken rx 6000 beta sürümünü görüyorum
Çünkü driver desteğin devam ediyor. İleride senin işine yarayacak bir güncelleme gelmeyeceği kesin değil. Betalardan birisi sanırsam DOOM için tüm amd kartlarda performans artışı sağlıyordu mesela. Ayrıca AMD Fidelity FX FSR geliyor %150 fps artışına kadar yolu var diyolar o da Driver ile gelecek.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Çünkü driver desteğin devam ediyor. İleride senin işine yarayacak bir güncelleme gelmeyeceği kesin değil. Betalardan birisi sanırsam DOOM için tüm amd kartlarda performans artışı sağlıyordu mesela. Ayrıca AMD Fidelity FX FSR geliyor %150 fps artışına kadar yolu var diyolar o da Driver ile gelecek.
ben ne zaman optional olanı kursam fpsim düşüyor. ya driver ile alakalı ya darboğaz yaşıyorum ya da monitörümde sıkıntı var. ne oldğunu hala çözemedim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben ne zaman optional olanı kursam fpsim düşüyor. ya driver ile alakalı ya darboğaz yaşıyorum ya da monitörümde sıkıntı var. ne oldğunu hala çözemedim
Recommended olanı kurabilirsin. Şuan betanın betası zaten çok şey değiştirdiler tasarım falan dahil

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
hangi amd karlarda olucak bu amdfidelity fx fsr
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi amd karlarda olucak bu amdfidelity fx fsr
pardon tüm amd yazmışsınız

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Top Bottom