cidden güldürdü Allah razı olsun ama dikkat et dostum arkadaşım da almıştı rx6600 sistem onda çıkmadı hala sanırım yazmadı hiç bi soracağım ama diğer arkadaşım da ona özenerek rx6600 aldıYeni rx6000 serili sistem aldım bu gönderiyi görünce acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım. Umarım bende böyle hatalar çıkmaz.
Markasına bağlı reis @Ckribrahim abi yardımcı olur sana22.Q2 Enterprise sürümüne geçtim bu sabah tekrardan 22.5.1 kurdum WHQL fakat 22.5.1 de anormal bi şekilde daha fazla aldım geri bu sürüme geçtim şimdi de gta 5 err_gfx_d3d_init hatası veriyor çıldırmamak elde değil hiç bir oyunu oynayamıyorum şuan da sadece google dc falan kullanabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
dsotum 22.3.1 demişsin de arkadaşım da ilk zamanlarda olmuş o aygıt yöneticisinden cihazı kaldır falan yapmış tekrar kurmuş düzelmiş ve ekran kartlarımız aynı rx570 8gb sapphire ve o 22.8.1 kullanıyor :/
Arkadaşlar tandığım pc ci vardı o bana demişti ki bu psu senin ekran kartını fazla besleyemez 6-7 yıl kullanacağın şey 3-4'e düşer dedi psu 500w ama adam dedi ki bu 500w bile değil dedi bilgili kendisi bu işlerde sizce ney pamalıyım kendi psu +200 daha ver ben sana burdan 600w yada 550w vereyim demişti yapmalı mıyım sizce ?
Kendin araştırıp alman daha iyi olur? Bilgisayarcıya sana vereceği PSU'nun marka model sorup buraya atabilir misin?22.Q2 Enterprise sürümüne geçtim bu sabah tekrardan 22.5.1 kurdum WHQL fakat 22.5.1 de anormal bi şekilde daha fazla aldım geri bu sürüme geçtim şimdi de gta 5 err_gfx_d3d_init hatası veriyor çıldırmamak elde değil hiç bir oyunu oynayamıyorum şuan da sadece google dc falan kullanabiliyorum
dsotum 22.3.1 demişsin de arkadaşım da ilk zamanlarda olmuş o aygıt yöneticisinden cihazı kaldır falan yapmış tekrar kurmuş düzelmiş ve ekran kartlarımız aynı rx570 8gb sapphire ve o 22.8.1 kullanıyor :/
Arkadaşlar tandığım pc ci vardı o bana demişti ki bu psu senin ekran kartını fazla besleyemez 6-7 yıl kullanacağın şey 3-4'e düşer dedi psu 500w ama adam dedi ki bu 500w bile değil dedi bilgili kendisi bu işlerde sizce ney pamalıyım kendi psu +200 daha ver ben sana burdan 600w yada 550w vereyim demişti yapmalı mıyım sizce ?
Parçalar yeni üretimse bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.Yeni rx6000 serili sistem aldım bu gönderiyi görünce acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım. Umarım bende böyle hatalar çıkmaz.
RX 500 serisi zaten sorunlu bir modelde sürekli hata veriyorduYeni rx6000 serili sistem aldım bu gönderiyi görünce acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım. Umarım bende böyle hatalar çıkmaz.
sorayım hemen zaten numarası vardıKendin araştırıp alman daha iyi olur? Bilgisayarcıya sana vereceği PSU'nun marka model sorup buraya atabilir misin?
Parçalar yeni üretimse bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.
dostum 550w corsair dedi adamKendin araştırıp alman daha iyi olur? Bilgisayarcıya sana vereceği PSU'nun marka model sorup buraya atabilir misin?
Parçalar yeni üretimse bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.
Corsair CV550 550W 80+ Bronze PSU ise bir problem yaşacağınızı düşünmüyorum. Ürünün içinin açılmadığından ve garantisinin devam ettiğinden emin olun.sorayım hemen zaten numarası vardı
dostum 550w corsair dedi adam
OBS'de bile verd şimdi 3 kere üst üste ve video da hep bozulmalar var nedense anlayamadım tam videonun kapanışını yaptık tam kaydı durdurmaya bastım gta 5 çöktü gene err_gfx_d3d_init bunun da çözümü işe yaramadı amd hata raporu aracı gene çıktı ve 50 dakkalık kayıt gittiCorsair CV550 550W 80+ Bronze PSU ise bir problem yaşacağınızı düşünmüyorum. Ürünün içinin açılmadığından ve garantisinin devam ettiğinden emin olun.
dostum senin yardımların için gerçekten çok sağol ve şuan bios sürümünü f56 dan f52a ya çektim elimde 80+ bronze 600w'lık bir psu var taktım amd driverını da 22.8.2'ye çektim chipset güncelledim veeeee şuan da sorun yok bilmiyorum inşallah da olmaz ama gerçekten çok teşekkür ederim her şey içinCorsair CV550 550W 80+ Bronze PSU ise bir problem yaşacağınızı düşünmüyorum. Ürünün içinin açılmadığından ve garantisinin devam ettiğinden emin olun.
22.5.1 Recommended (WHQL) sürüme geçmen daha iyi olur. BETA sürücüler arada çökebiliyor. BİOS F56'a da kalabilirdi. Birkaç gün bak çökme vb. durum olmazsa sorun çözülmüştür. Önemli değil.dostum senin yardımların için gerçekten çok sağol ve şuan bios sürümünü f56 dan f52a ya çektim elimde 80+ bronze 600w'lık bir psu var taktım amd driverını da 22.8.2'ye çektim chipset güncelledim veeeee şuan da sorun yok bilmiyorum inşallah da olmaz ama gerçekten çok teşekkür ederim her şey için