Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,526
Onun yetmesi gerek isterseniz ödünç alın birinden 550w psu bir de ondan deneyin.500w power supplyımdan dolayı mı acaba ?
Onun yetmesi gerek isterseniz ödünç alın birinden 550w psu bir de ondan deneyin.500w power supplyımdan dolayı mı acaba ?
şuan 22q2 kullanıyorum 22.6.1 yani bi bakalım sorun olmazsa bundan devam edeceğimOnun yetmesi gerek isterseniz ödünç alın birinden 550w psu bir de ondan deneyin.
kmode exception not handled şimdide bu mavi ekran hatasını yedim çok glünç bi durum yaOnun yetmesi gerek isterseniz ödünç alın birinden 550w psu bir de ondan deneyin.
şuan 22.6.1 de gene yedim kafayı yemek üzereyimOnun yetmesi gerek isterseniz ödünç alın birinden 550w psu bir de ondan deneyin.
şuan 3 kere üst üste yedim biri gta 5 de biri steam de bak hani oyun bile değil ya restart attım kendi uygulamasını açtım gene yedimKlasik AMD
RAM'lerinin yerlerini değiştirdin mi hiç? Yapmadıysan onu dene bir. Sonra XMP'yi Profile 1 yapıp dene.şuan 3 kere üst üste yedim biri gta 5 de biri steam de bak hani oyun bile değil ya restart attım kendi uygulamasını açtım gene yedim
dostum ekran kartını çıkardım sonra temizleyeyim dedim fan yerlerini de radyatörlerden ayırdım temizledim dün hiç bişey olmadı dur bakalım inşallah olmaz zamanım olursa senin dediğin şeyi dneeyceğim bütün yardımların için çok sağolRAM'lerinin yerlerini değiştirdin mi hiç? Yapmadıysan onu dene bir. Sonra XMP'yi Profile 1 yapıp dene.
Hocam tüm cevapları okudum baştan baya kötü bı durum geçmiş olsundostum ekran kartını çıkardım sonra temizleyeyim dedim fan yerlerini de radyatörlerden ayırdım temizledim dün hiç bişey olmadı dur bakalım inşallah olmaz zamanım olursa senin dediğin şeyi dneeyceğim bütün yardımların için çok sağol
çok teşekkür ederim ama zamanın daha değerli değil miydi yaHocam tüm cevapları okudum baştan baya kötü bı durum geçmiş olsun
RAM'lerinin yerlerini değiştirdin mi hiç? Yapmadıysan onu dene bir. Sonra XMP'yi Profile 1 yapıp dene.
şimdi de sadece amd yüzünden oyun çöktü açtık şom ağızımızıRAM'lerinin yerlerini değiştirdin mi hiç? Yapmadıysan onu dene bir. Sonra XMP'yi Profile 1 yapıp dene.
Bir saniyeçok teşekkür ederim ama zamanın daha değerli değil miydi ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleevet hata yok dedim ve sonuç
şimdi de sadece amd yüzünden oyun çöktü açtık şom ağızımızı
Merak ettim otobüste giderken okudumçok teşekkür ederim ama zamanın daha değerli değil miydi ya
Alıntıyı görüntüleevet hata yok dedim ve sonuç
şimdi de sadece amd yüzünden oyun çöktü açtık şom ağızımızı
22.Q2 Enterprise sürümüne geçtim bu sabah tekrardan 22.5.1 kurdum WHQL fakat 22.5.1 de anormal bi şekilde daha fazla aldım geri bu sürüme geçtim şimdi de gta 5 err_gfx_d3d_init hatası veriyor çıldırmamak elde değil hiç bir oyunu oynayamıyorum şuan da sadece google dc falan kullanabiliyorumDostum 22.5.1'de ben RX 6600'le sorun yaşıyorum 22.8.2'de sorun çözülüyor
Herkeste aynı şekilde olacak diye bir şey yok
22.3.1'i deneyebilrisin
Bir saniye
AMD Hata raporu aracında ki renk mavi
Driver Booster gibi bir programla mı driver'ı kurdunuz?
dsotum 22.3.1 demişsin de arkadaşım da ilk zamanlarda olmuş o aygıt yöneticisinden cihazı kaldır falan yapmış tekrar kurmuş düzelmiş ve ekran kartlarımız aynı rx570 8gb sapphire ve o 22.8.1 kullanıyor :/Dostum 22.5.1'de ben RX 6600'le sorun yaşıyorum 22.8.2'de sorun çözülüyor
Herkeste aynı şekilde olacak diye bir şey yok
22.3.1'i deneyebilrisin
Bir saniye
AMD Hata raporu aracında ki renk mavi
Driver Booster gibi bir programla mı driver'ı kurdunuz?
Merak ettim otobüste giderken okudum![]()