Neler Yeni

amd ekran kartı için amd adrenalin edition kullanan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
nvdia geforce gibi oyunlarda geriye dönük kayıt almak istiyorum. sanırım bu uygulama ile mümkünmüş. kullananlar varmı? yükledim ve biraz kasma yaptı oyunda

abcdefg1234

80+ Silver
Relive ile yapabilirsiniz. Kısayol tuşlarından da istediğiniz tuşa atayabilirsiniz
1671396368430.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet AMD nin uygulamasının içinde
Tamam kurdum yükledim zaten ekran daha net oldu uygulamayı yükleyince. Ama oyunda gereksiz kasma oldu. Sistemim 5800x ve 6700xt olmasına ragmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Oyunda kasma olmaması lazım ya, ayarlarınız neler ? Hangi oyunda ekran kaydı almayı deniyorsunuz ?
Pubg steam de. Oyun ayarlarım özel de yani çok yüksekde değil. Yüksek olsa dahi 300 küsür fps alıyorum zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Yok oyun değil, AMD uygulamasında Ekran kayıt ayaları neler ?
Ayar yapmadım henüz amd uygulamasında. Obs den Yayın yapıyorum orda bile yayında pikselleşme oluyor

abcdefg1234

80+ Silver
Ayar yapmadım henüz amd uygulamasında. Obs den Yayın yapıyorum orda bile yayında pikselleşme oluyor
Yayında pikselleşme oluyor maalesef ama yayını işlemciden de versem yine oluyor o pikselleşme. Bitrate le de alakası var .

Nvidia kartlar çok daha başarılı yayın ve ekran kaydı konusunda ama AMD ekran kartlarının ekran kayıtları çokta kötü değil bence.

Bendede 6700xt var .Aldığım ekran kayıtlarını gösterdiğim bir konuda mevcut. İsterseniz inceleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Yayında pikselleşme oluyor maalesef ama yayını işlemciden de versem yine oluyor o pikselleşme. Bitrate le de alakası var .

Nvidia kartlar çok daha başarılı yayın ve ekran kaydı konusunda ama AMD ekran kartlarının ekran kayıtları çokta kötü değil bence.

Bendede 6700xt var .Aldığım ekran kayıtlarını gösterdiğim bir konuda mevcut. İsterseniz inceleyebilirsiniz.
Bitrati ile bence alakası yok 6000 veriyorum 8000 denedim yinede geçmedi. Konuya bakıcam. Hangi oyunda yayın açıyorsunuz ?

abcdefg1234

80+ Silver
Bitrati ile bence alakası yok 6000 veriyorum 8000 denedim yinede geçmedi. Konuya bakıcam. Hangi oyunda yayın açıyorsunuz ?
Valorantta arada arkadaşlar izlesin diye açıyorum. Önceki evimde 6000 bitrate verebiliyordum ve yayında pikselleşme falan olmuyordu. Şu an 3500 bitrate üstünü veremiyorum ve pikselleşme var.

Yayını X264 ten versem de pikselleşme oluyor bence bitratele de alakası var

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Onur
Valorantta arada arkadaşlar izlesin diye açıyorum. Önceki evimde 6000 bitrate verebiliyordum ve yayında pikselleşme falan olmuyordu. Şu an 3500 bitrate üstünü veremiyorum ve pikselleşme var.

Yayını X264 ten versem de pikselleşme oluyor bence bitratele de alakası var
anlamadım neyle alakası var ama bende olmaması gerekıyor. yinede oluyor.
https://discord.gg/ZZTbhb2a dc adresim. online oldugumuzda konusuruz gelirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom