benYaklaşık 1.5 yıldır sistem düşünüyorum gerek toplama gerek hazır sürekli nvida ile AMD arasında kalıyorum 6650xt 6700 e bakıyorum ama burada wattman hatasını alan uğraşan insanları gördükçe hem daha pahalı hem daha düşük performanslı olan 3060 ı alsam da en azında kafam rahat eder havasına giriyorum sizce AMD alınmalımı ne yapayım
2k oyun oynayabilicekken 1080p ye razı gelmişsin 6700xt daha iyi olucaktır bu konudaben kardeşime sistem toplarken ilk başta aklımda 6600xt 6700xt vardı. şehir dışındayken wattmanla falan uğraşması gerekir diye 3060da karar kıldım. gönül amdyi istiyor ama elimiz gitmiyor malesef. bence nvidia alın rahat olursunuz
hocam bunu biliyorum ama kardeşim 13 yaşında bu konulardan pek anlamaz. herhangi bi sıkıntı yaşarsa düzeltemez kendi başına. bende yılda 3 ay evde oluyorum o yüzden biraz zorunda hissediyorum. ama daha 2 3 ay var toplamamıza o zaman durumlar değişebilir.2k oyun oynayabilicekken 1080p ye razı gelmişsin 6700xt daha iyi olucaktır bu konuda
Hocam aynı şey bendede var 3 aydır parça parça ala ala sistem topluyorum nvidia indirime girmediği sürece almayın 6800xt bile 13-15k 3080 seviyesinde , bence fırsat odaklı düşünün derim Nvidia amd olarak şartlandırmayınhocam bunu biliyorum ama kardeşim 13 yaşında bu konulardan pek anlamaz. herhangi bi sıkıntı yaşarsa düzeltemez kendi başına. bende yılda 3 ay evde oluyorum o yüzden biraz zorunda hissediyorum. ama daha 2 3 ay var toplamamıza o zaman durumlar değişebilir.
Watman hatasının etkisi varmıdaha önce asus dual rx6600xt kullandım video izlerken tarayıcı dondu sonra ekran yenilendi wattman hatası cıktı daha sonra hiç yemedim powercolor rx6700xt red devil sorunsuz kulllandım, xfx merc rx6800xt sorunsuz kullandım şimdide sapphire rx6900xt nitro + kullanıyorum uv ve oc yaparken ufak stabil sorunları yüzünden watmann yemişim bildirimlerden gördüm ama farketmedim ne zaman aldım hatayı
Elektrik falan gidip yemişsindir ya4 Yıllık AMD kullanıcısıyım 1 kere yemedim.
Rx6600 de ara sıra verirdi. 6700 de hiç hata vermedi . Ama oyuna bir etkisi yok bu hatanin kendi kendine uyarı veriyor sadeceYaklaşık 1.5 yıldır sistem düşünüyorum gerek toplama gerek hazır sürekli nvida ile AMD arasında kalıyorum 6650xt 6700 e bakıyorum ama burada wattman hatasını alan uğraşan insanları gördükçe hem daha pahalı hem daha düşük performanslı olan 3060 ı alsam da en azında kafam rahat eder havasına giriyorum sizce AMD alınmalımı ne yapayım
Valla yemedim hocam. Elektrik gitti ama yemedim Zaten uzun yıllar hep bir Driver'ı kullandım. Her format attığımda 20.4.2'yi indirip kuruyordum. Son 1 yıldır güncel Driver'ları kullanıyorum ama yine de yemedim.Elektrik falan gidip yemişsindir ya