Neler Yeni

Çözüldü✓ Amd ekran kartı sürücü sorunu

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Arkadaşlar
problemim ekran kartı sürücü de yaptığım değişiklikleri kaydedemiyorum.
İşlemcim 7800x3d ekran kartım 7900xtx
Pc açıp Oyuna girdiğimde ekran kartı otomatik kendi ayarlarını uyguluyor ve 90c de fan hızı 900 rpm i geçmiyor ben müdahele ettiğimde manuel ayarları açıp fan hızı yükseltiyorum ve kaydediyorum ama malesef her oyuna girdiğimde twkrar aynı şeyleri yapmak zorunda kalıyorum sürücü güncel ve şöyle bir durum daha var cpu hız aşırtma da aktif oluyor onuda çözemiyorum durumum bu ve artık canımı sıkıyor iyice
Konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Emirhan
Arkadaşlar
Pc açıp Oyuna girdiğimde ekran kartı otomatik kendi ayarlarını uyguluyor ve 90c de fan hızı 900 rpm i geçmiyor ben müdahele ettiğimde manuel ayarları açıp fan hızı yükseltiyorum ve kaydediyorum ama malesef her oyuna girdiğimde twkrar aynı şeyleri yapmak zorunda kalıyorum sürücü güncel ve şöyle bir durum daha var cpu hız aşırtma da aktif oluyor onuda çözemiyorum durumum bu ve artık canımı sıkıyor iyice
Msi Afterburner den fan hızlarını ayarlamayı deneyebilirsin hocam belki şuan ki driverın da sorun olabilir bu konu hakkında

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi var kurulu bende ama onu açmadan kullanmak istiyorum.
sürücüde bu problemin çözümü yoksa dediğiniz üzerine video lardan ataştırıp yaparım . sürücü görevini yapamıyor buna canım sıkılıyor insanları neden ikinci bir uygulamaya sürüklüyorlar.

The Semih

80+ Gold
Msi var kurulu bende ama onu açmadan kullanmak istiyorum.
sürücüde bu problemin çözümü yoksa dediğiniz üzerine video lardan ataştırıp yaparım . sürücü görevini yapamıyor buna canım sıkılıyor insanları neden ikinci bir uygulamaya sürüklüyorlar.
DDU ile driveri komple kaldır PC den sonra en güncel sürümü indir amd sitesinden. 3.parti yazılım bulaşma bencede zaten afterburner ile çok problem yaşamıştım önermiyorum.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
Arkadaşlar
son sürücümü yani beta sürücümü kurulu

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
umut şahin
Evet son sürüm beta galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu yaptım hocam sonuç olmadı malesef.
ekran kartı driverını kaldırıp önerilen whql driver kurun sorun çözülecektir büyük bir ihtimalle

• Beğen
Reaksiyonlar: buff

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Top Bottom